Restaurant de Doelen

Muiden (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bij Restaurant De Doelen staat gezelligheid, lekker eten en een goed glas wijn op de eerste plaats. Met uw Dinercheque beleeft u een feest van smaak, versheid en kwaliteit. Het restaurant is ook nog eens gelegen op een prachtplek in het pittoreske Muiden. De Doelen ligt pal aan de Groote Zeesluizen en de Vecht, op steenworp afstand van het Muiderslot. Als het weer het toe laat, kunt u plaats nemen op het terras en uitkijken op het water en de historische straatjes.

De chef-kok en zijn team staan dagelijks voor u klaar om u het beste te laten proeven van de Franse keuken. Met uw Dinercheque heeft u de keus uit luxueuze vlees-, vis- of vegetarische gerechten. De menukaart wordt ook afgestemd op de seizoenen. In de zomer kunt u genieten van een salade Niçoise, Fruits de Mer of een Lamscarré met rozemarijn. Als het wat kouder wordt, serveren ze bij de Doelen onder andere huisgemaakte terrines en kruidige wildgerechten. U kunt in ieder geval het hele jaar dineren in stijl, met uw Dinercheque! Het is ook mogelijk om een feestelijk drie- of viergangenmenu te bestellen, waarbij u steeds de keus heeft uit vlees of vis. Bestel er een goede fles wijn bij en uw romantische avond is compleet.

Muiden is een mooie bestemming voor een fietstocht. Het ligt op slechts 15 kilometer van Amsterdam! Bezoek gelijk het iconische Muiderslot en slenter door de historische straatjes van Muiden. Daarna kunt u natuurlijk lekker komen eten bij De Doelen met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Restaurant de Doelen
Sluis 1
1398 AR Muiden
Telefoon: 
0294-263200
Nationale Diner Cadeaukaart Muiden Restaurant de Doelen

Meer restaurants in de buurt

Cafe-diner 't Weesperplein

Weesp
A la carte and Afhalen
Adres: 
Slijkstraat 43
1381 AZ Weesp
Telefoon: 
0294482820
Nationale Diner Cadeaukaart Weesp Cafe-diner 't Weesperplein

Brasserie Herengracht

Muiden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Herengracht 75
1398 AD Muiden
Telefoon: 
0294-264507
Nationale Diner Cadeaukaart Muiden Brasserie Herengracht

Tandoori Mahal

Weesp
Afhalen and Indiaas
Adres: 
E. du Perronstraat 28
1382 SZ Weesp
Telefoon: 
0294267281
Nationale Diner Cadeaukaart Weesp Tandoori Mahal