Cafe-diner 't Weesperplein

Weesp (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In de schaduw van Amsterdam ligt het altijd gezellige Weesp. Wat vroeger werd weg gezet als een nieuwbouw wijk wordt tegenwoordig gezien als een ‘up and coming’ buurt voor hippe en jonge mensen. Wat goed helpt zijn restaurants als ’t Weesperplein. Hier kunt u heerlijk eten in een ongedwongen sfeer. Ook kunt u hier terecht met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Het restaurant zit al 16 jaar aan dé Winkelstraat van Weesp en is daarom een echt begrip geworden in het stadje aan de Vecht. Men komt van heinde en verre om de speciale saté te proberen. Het komt zelden voor dat iemand niet enorm zit te smullen. Maar er is voor iedereen wel een gerecht op de kaart waar ze van kunnen genieten. Er is zelfs een speciale keus op het menu die de ‘Diner Parade’ heet. Deze bestaat ui 4 kleine voorgerechten en 4 kleine hoofdgerechten waar je met twee personen van kan genieten.

Wat ’t Weesperplein zo bijzonder maakt zijn echter de arrangementen die ze leveren. Er is voor elke gelegenheid een optie in het restaurant. Van catering op bijzondere locaties tot het Moord Diner, een diner waarbij u samen met uw tafelgenoten één van de moord mysteries op lost. Hier kunt u aan meespelen met een groep van 8 tot 16 man. Hoe u de avond ook wilt doorbrengen, bij ’t Weesperplein staat het gastvrije personeel klaar om u in de watten te leggen. Ook kunt u gewoon aanschuiven als u een Dinerbon van Diner Cadeau heeft.

Contactgegevens:

Cafe-diner 't Weesperplein
Slijkstraat 43
1381 AZ Weesp
Telefoon: 
0294482820
Nationale Diner Cadeaukaart Weesp Cafe-diner 't Weesperplein

Meer restaurants in de buurt

Café-Restaurant Aaltje

Weesp
A la carte and Afhalen
Adres: 
Herengracht 33
1382 AH Weesp
Telefoon: 
0294414726
Nationale Diner Cadeaukaart Weesp Café-Restaurant Aaltje

Tandoori Mahal

Weesp
Afhalen and Indiaas
Adres: 
E. du Perronstraat 28
1382 SZ Weesp
Telefoon: 
0294267281
Nationale Diner Cadeaukaart Weesp Tandoori Mahal