Restaurant Battice

Geleen (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Italiaans
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in het mooie Limburgse Geleen? Neem dan eens een kijkje bij restaurant Battice. In dit prachtige restaurant, dat is gelegen aan de Raadhuisstraat, wordt u gastvrij onthaald om met uw dinercheque te komen genieten van een ontspannen sfeer en heerlijke verse gerechten, die met veel liefde en passie voor lekker eten voor u worden bereid door de chef. De plaats Geleen bevindt zich te midden van de mooie Limburgse natuur. Dit maakt een bezoek aan restaurant Battice perfect te combineren met een dagje wandelen of fiets op een van de mooie paden in de uitgestrekte Limburgse natuur.

Wij bij Battice houden van “SIMPLY GREAT FOOD”. Laat je verrassen door ons concept, kleine gerechtjes á 9,95 per stuk. Deze kleine gerechtjes bundelen we ook in leuke 4 of 5 gangen keuze menuutjes Vindt je het leuker om te delen, kies 5 gerechtjes uit de kaart dan maken wij ze iets groter en kun je ze delen met je vrienden.

Kom gerust langs met uw dinercheque om kennis te maken met dit sfeervolle restaurant vol verassende gerechten en vergeet bij uw bezoek niet om uw dinercheque mee te nemen!

Contactgegevens:

Restaurant Battice
Raadhuisstraat 9
6161 GA Geleen
Telefoon: 
0613882237
Nationale Diner Cadeaukaart Geleen Restaurant Battice

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Kreta Beek

Beek
A la carte, Afhalen, Grieks, Vis and Vlees
Adres: 
Aldenhofstraat 80
6191GW Beek
Telefoon: 
046-4362151
Nationale Diner Cadeaukaart Beek Restaurant Kreta Beek

Danas

Geleen
Argentijns, Mexicaans, Tapas and Zuid Amerikaans
Adres: 
Rijksweg Centrum 4
6161EE Geleen
Telefoon: 
0464752754
Nationale Diner Cadeaukaart Geleen Danas
Adres: 
Wethouder Sangersstraat 112
6191 NA Beek
Telefoon: 
0464370806
Nationale Diner Cadeaukaart Beek Bakker Bart Beek