Restaurant Battice

Geleen (LI)
Soort keuken: 
Italiaans
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in het mooie Limburgse Geleen? Neem dan eens een kijkje bij restaurant Battice. In dit prachtige restaurant, dat is gelegen aan de Rijksweg Centrum, wordt u gastvrij onthaald om met uw dinercheque te komen genieten van een ontspannen sfeer en heerlijke verse gerechten, die met veel liefde en passie voor lekker eten voor u worden bereid door de chef. De plaats Geleen bevindt zich te midden van de mooie Limburgse natuur. Dit maakt een bezoek aan restaurant Battice perfect te combineren met een dagje wandelen of fiets op een van de mooie paden in de uitgestrekte Limburgse natuur.

Op het menu van restaurant Battice staan gevarieerde gerechten, die allen zijn bereid met de meest verse ingrediënten van het seizoen. Begin uw avond met in gin tonic gemarineerde zalm die wordt geserveerd met een rustieke aardappel salade, jonge sla, zoet zure komkommer en een vurige wasabi mayonaise. Geniet vervolgens van een op de huid gebakken kabeljauw die geserveerd wordt met venkel, krieltjes en een salade van spinazie met een antiboise van cherry tomaat, olijfjes, platte peterselie en knoflook. Sluit de avond af met een heerlijke Italiaanse vanille panna cotta met bosvruchten. Aardbeien saus, bosvruchten sorbet en slagroom of met een aangeklede koffie met een bolletje koffie parfait, een Franse macaron en chocolade slagroom met tia maria.

Kom gerust langs met uw dinercheque om kennis te maken met dit sfeervolle restaurant vol verassende gerechten en vergeet bij uw bezoek niet om uw dinercheque mee te nemen!

Contactgegevens:

Restaurant Battice
Rijksweg Centrum 24
6161 EE Geleen
Telefoon: 
0464742263
Nationale Diner Cadeaukaart Geleen Restaurant Battice

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Kreta Beek

Beek
A la carte, Afhalen, Grieks, Vis and Vlees
Adres: 
Aldenhofstraat 80
6191GW Beek
Telefoon: 
046-4362151
Nationale Diner Cadeaukaart Beek Restaurant Kreta Beek

Lunchroom en Cafetaria de Kabouter

Geleen
A la carte, Afhalen, Eetcafé and Lunch
Adres: 
Zuidhof 35
6164BA Geleen
Telefoon: 
0464105101
Nationale Diner Cadeaukaart Geleen Lunchroom en Cafetaria de Kabouter

Danas

Geleen
Argentijns, Mexicaans, Tapas and Zuid Amerikaans
Adres: 
Rijksweg Centrum 4
6161EE Geleen
Telefoon: 
0464752754
Nationale Diner Cadeaukaart Geleen Danas