Restaurant Battice

Geleen (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Italiaans
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in het mooie Limburgse Geleen? Neem dan eens een kijkje bij restaurant Battice. In dit prachtige restaurant, dat is gelegen aan de Raadhuisstraat, wordt u gastvrij onthaald om met uw dinercheque te komen genieten van een ontspannen sfeer en heerlijke verse gerechten, die met veel liefde en passie voor lekker eten voor u worden bereid door de chef. De plaats Geleen bevindt zich te midden van de mooie Limburgse natuur. Dit maakt een bezoek aan restaurant Battice perfect te combineren met een dagje wandelen of fiets op een van de mooie paden in de uitgestrekte Limburgse natuur.

Wij bij Battice houden van “SIMPLY GREAT FOOD”. Laat je verrassen door ons concept, kleine gerechtjes á 9,95 per stuk. Deze kleine gerechtjes bundelen we ook in leuke 4 of 5 gangen keuze menuutjes Vindt je het leuker om te delen, kies 5 gerechtjes uit de kaart dan maken wij ze iets groter en kun je ze delen met je vrienden.

Kom gerust langs met uw dinercheque om kennis te maken met dit sfeervolle restaurant vol verassende gerechten en vergeet bij uw bezoek niet om uw dinercheque mee te nemen!

Contactgegevens:

Restaurant Battice
Raadhuisstraat 9
6161 GA Geleen
Telefoon: 
0613882237
Nationale Diner Cadeaukaart Geleen Restaurant Battice

Meer restaurants in de buurt

Lunchroom en Cafetaria de Kabouter

Geleen
A la carte, Afhalen, Eetcafé and Lunch
Adres: 
Zuidhof 35
6164BA Geleen
Telefoon: 
0464105101
Nationale Diner Cadeaukaart Geleen Lunchroom en Cafetaria de Kabouter

Danas

Geleen
Argentijns, Mexicaans, Tapas and Zuid Amerikaans
Adres: 
Rijksweg Centrum 4
6161EE Geleen
Telefoon: 
0464752754
Nationale Diner Cadeaukaart Geleen Danas
Adres: 
Markt 104
6161 GN Geleen
Telefoon: 
0467501520
Nationale Diner Cadeaukaart Geleen Bakker Bart Geleen