Danas

Geleen (LI)
Soort keuken: 
Argentijns, Mexicaans, Tapas and Zuid Amerikaans
Omschrijving: 

Restaurant Danas is te vinden in het centrum van het gezellige Limburgse plaatsje Geleen. U kunt hier genieten van Argentijnse grillgerechten, Spaanse tapas, pittige Mexicaanse gerechten en Amerikaanse smulfestijnen. Ga op reis naar Danas en neem mee… uw Dinercheque! Ze accepteren deze namelijk ook als betaalmiddel. Iedereen is hier welkom om te genieten van een uitgebreid diner, een lekkere cocktail en een aangename ambiance. Restaurant Danas is zeven dagen per week geopend!

De vleesliefhebbers zijn bij Restaurant Danas aan het goede adres met de Dinercheque. Die kunnen onder andere diverse biefstukken van de grill, spareribs en een unieke pulled pork hamburger bestellen. Op maandag en dinsdag kunt u zelfs onbeperkt spareribs eten voor slechts €17.50, inclusief BBQ saus, frieten en coleslaw. Kunt u niet kiezen tussen vlees of vis? Ga dan voor de Steak & Shrimps met knoflookolie. Een leuke manier om uw Dinercheque te besteden is om te kiezen voor het tapasarrangement. U kunt dan twee uur lang onbeperkt genieten van diverse kleine hapjes. Op de tapaskaart vindt u onder andere gegrilde groenten, nachos met kip, sardines en nog veel meer. U zult Restaurant Danas sowieso tevreden en voldaan verlaten.

Houdt u van bijzondere desserts? Houdt dan zeker nog wat ruimte over in uw maag! Bestel bijvoorbeeld in ruil voor uw Dinercheque de warme zoete kaneeltortillas met vanille ijs en rum-rozijnsaus. Of wilt u liever een classic American cheesecake? Als u niet kunt kiezen, krijgt u gewoon drie kleine porties!

Contactgegevens:

Danas
Rijksweg Centrum 4
6161EE Geleen
Telefoon: 
0464752754
Nationale Diner Cadeaukaart Geleen Danas

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Kreta Beek

Beek
A la carte, Afhalen, Grieks, Vis and Vlees
Adres: 
Aldenhofstraat 80
6191GW Beek
Telefoon: 
046-4362151
Nationale Diner Cadeaukaart Beek Restaurant Kreta Beek

Restaurant Battice

Geleen
A la carte and Italiaans
Adres: 
Raadhuisstraat 9
6161 GA Geleen
Telefoon: 
0613882237
Nationale Diner Cadeaukaart Geleen Restaurant Battice
Adres: 
Wethouder Sangersstraat 112
6191 NA Beek
Telefoon: 
0464370806
Nationale Diner Cadeaukaart Beek Bakker Bart Beek