Ons Dagelijks Kost

Breskens (ZE)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Omschrijving: 

In Zeeland, in zo’n beetje het meest zuidwestelijke puntje van Nederland ligt het dorpje Breskens. Op het gezelligste plein van Breskens ligt het gezellige en sfeervolle grand-café/lunchroom ‘Ons Dagelijks Kost’, Met uw Dinerbon kunt u bij ons heerlijk lunchen, borrelen en dineren. Wij zijn een café in hart en nieren en bij ons borrelen staat garant voor een memorabele dag. Naast de mooie gerechten op onze menukaart hebben wij ook heerlijke finger-food en andersoortige hapjes in huis. Ideaal voor bij de borrel dus! Op welk tijdstip van de dag u ook langs komt, u kunt bij ons genieten van een lekker hapje en een drankje voor een betaalbare prijs. De gezellige sfeer krijgt u er gratis bij!

Wij werken in onze keuken zoveel mogelijk met mooie en verse streekproducten. Zo kunt u bij ons dus genieten van pure gerechten. Onze doelgroep is zo breed als het kan. Met  de ‘Kleintjes’ houden wij zeker ook rekening, getuige onze kindermenukaart, vol met gerechtjes voor de kinderen. Voor volwassen lunch- en dinergasten doen we natuurlijk net zoveel moeite. Naast het lekkere eten is lekker drinken ook goed te doen bij ‘Ons Dagelijks Kost’, mits u dat met enige mate doet uiteraard. Bij ons kunt u terecht voor een perfect getapte Heineken, maar we hebben ook zo’n 31 verschillende Belgisch en Zeeuwse bieren op de fles in de aanbieding. Ook sport kijken kan bij ons, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Komt u binnenkort een keer bij ons binnenwandelen met uw Dinercheque? Wij hebben er in ieder geval zin in en we hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen!

Contactgegevens:

Ons Dagelijks Kost
Spuiplein 39
4511 AP Breskens
Telefoon: 
0117-381866
Nationale Diner Cadeaukaart Breskens Ons Dagelijks Kost

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
De Ruyterplein 1
4381 BZ Vlissingen
Telefoon: 
0118-414498
Nationale Diner Cadeaukaart Vlissingen Brasserie Evertsen
Adres: 
Promenade 2
4511RB Breskens
Telefoon: 
0117383666
Nationale Diner Cadeaukaart Breskens Strandpaviljoen Breskens Aan Zee (BAZ)

De Drie Koningen

Groede
A la carte and Vlees
Adres: 
Markt 30
4503 AH Groede
Telefoon: 
0117371511
Nationale Diner Cadeaukaart Groede De Drie Koningen