Brasserie Evertsen

Vlissingen (ZE)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

In het hartje van het Zeeuwse Vlissingen vindt u Brasserie Evert, waar uw Dinercheque ook wordt geaccepteerd. Dit restaurant is in 2006 verbouwd en de naam is toen veranderd van Café Montparnasse naar Evertsen. De naam Evertsen is nauw verbonden met de Zeeuwse geschiedenis. Het is de naam van een admiralengeslacht dat zij aan zij heeft gevochten met Michiel Ruyter in de Engelse oorlog. In de 16e en 17e eeuw hebben zij net als de Ruyter  veel betekend voor de Zeeuwse welvaart en maritieme ontwikkeling. Hier plukken wij nog steeds de vruchten van, want de Westerschelde is de meest bevaren rivier van Europa. Jaarlijks komen er meer dan 70.000 schepen overheen die door loodsboten bevoorraadt worden. Op ons terras, waar ruimte is voor meer dan 120 gasten, is het dan ook eten en drinken met een fantastisch uitzicht. Ook in het terras, waar ruimte is voor 60 personen, is het goed toeven en genieten van het uitzicht.

Op onze kaart staan zowel voor de lunch als het diner heerlijke gevarieerde gerechten met onze visgerechten als specialiteit. Onze kaart wisselt elk seizoen en daarnaast voeren wij een wekelijks wisselend menu. Wij streven ernaar gerechten te bereiden van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Onze huisgemaakte appeltaart is zeer populair door zijn bijzondere smaak en ook de rest van onze gerechten worden bereid van zoveel mogelijk huisgemaakte producten. Bij ons geen soepen of sauzen uit een pakje! Daarnaast gebruiken wij nooit bedreigde diersoorten zoals tonijn of paling in onze gerechten en houden wij altijd rekening met de kuitperiode van alle vis.

Wilt u op een unieke locatie genieten van heerlijke Hollandse specialiteiten? Breng dan met uw Dinercheque een bezoekje aan Brasserie Evertsen. Wellicht combineert u een bezoek aan onze met een kijkje in het MuZEEum of bij het gezonken schip de Walcheren. Tot snel!

Contactgegevens:

Brasserie Evertsen
De Ruyterplein 1
4381 BZ Vlissingen
Telefoon: 
0118-414498
Nationale Diner Cadeaukaart Vlissingen Brasserie Evertsen

Meer restaurants in de buurt

Café-Restaurant Soif

Vlissingen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Bellamypark 14
4381 CJ Vlissingen
Telefoon: 
0118-410516
Nationale Diner Cadeaukaart Vlissingen Café-Restaurant Soif
Adres: 
Bellamypark 12
4381CJ Vlissingen
Telefoon: 
0118441333
Nationale Diner Cadeaukaart Vlissingen Bar en Bistro Speyk
Adres: 
Nieuwendijk 41-61
4381 BW Vlissingen
Telefoon: 
0118411943
Nationale Diner Cadeaukaart Vlissingen Argentijns Mexicaans Restaurant Amigo's