Mayur Kitchen (geen e-vouchers)

Zwolle (OV)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Indiaas
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuk restaurant met een exotische keuken in het centrum van de stad Zwolle? Dan hebben wij wellicht een leuke optie voor u. U bent namelijk van harte welkom met uw dinercheque bij restaurant Mayur Kitchen, een traditioneel restaurant aan de Melkmarkt 42. In dit centraal gelegen restaurant, dat warm en sfeervol is ingericht, kunt u proeven van traditionele gerechten uit de Indiase keuken en uit de keuken van Bangladesh. Het restaurant wordt gerund door Zaman en Asha Akther, die er veel voldoening uit halen om voor u te koken en u bij uw bezoek met uw dinercheque kennis te laten maken met de vele kleuren, smaken en geuren van deze keukens!

U vindt op de menukaart een grote variatie aan gerechten. Deze zijn allemaal traditioneel, maar de traditionele keukens van India en Bangladesh bieden veel verschillende smaken en mogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld pittige en minder pittige gerechten. Ook speelt in een deel van de gerechten vlees de hoofdrol, in andere gerechten vis en in een deel van de gerechten zijn alleen vegetarische ingrediënten verwerkt. Ook zorgen de traditionele specerijen voor de typische en bijzondere smaken. De bediening adviseert u graag over de verschillende gerechten en zo vindt u tijdens uw bezoek met uw dinercheque altijd een gerecht dat bij uw smaak past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit traditionele restaurant in Zwolle? Reserveer dan een tafeltje met uw gezelschap bij Mayur Kitchen en laat u meevoeren in de bijzondere sfeer! Uw dinercheque is uiteraard ook welkom dus vergeet deze zeker ook niet mee te nemen naar het restaurant.

Contactgegevens:

Mayur Kitchen (geen e-vouchers)
Melkmartk 42
8011 ME Zwolle
Telefoon: 
0384235531
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle Mayur Kitchen (geen e-vouchers)

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Melkmarkt 58
8011 ME Zwolle
Telefoon: 
038-4211011
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle De Belgische Keizer Zwolle

Olympia Zwolle

Zwolle
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Melkmarkt 20
80411MC Zwolle
Telefoon: 
0384221082
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle Olympia Zwolle
Adres: 
Melkmarkt 16
8011 MC zwolle
Telefoon: 
0352210001
Nationale Diner Cadeaukaart zwolle Backwerk Zwolle