De Belgische Keizer Zwolle

Zwolle (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke en unieke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in Zwolle? Kom dan eens langs bij restaurant De Belgische Keizer! Dit restaurant bevindt zich in een prachtig oud pand uit de Middeleeuwen, vlak in de buurt van de stadsgracht en het centraal station. Het oude pand heeft, naast dat het er erg mooi uit ziet, ook een bijzonder historisch verhaal, waarin ‘Ome Bertus’ een belangrijke rol speelt. Benieuwd naar het verhaal en naar wie ome Bertus is? Dan zal u toch echt met uw dinercheque langs moeten komen om dit alles te ontdekken!

Bij restaurant de Belgische Keizer draait alles om bourgondisch eten en genieten. De gerechten die worden geserveerd door de chef zijn typisch voor de Belgische keuken, en zorgen er ten alle tijden voor dat u goed gevuld weer op huis aan gaat. Naast heerlijke maaltijden van de Belgische chef, kunt u Bij De Belgische Keizer ook genieten van vele verschillende soorten Belgisch speciaalbier in het bij het restaurant behorende café. U kunt bijvoorbeeld proeven van het echte bierbrouwsel van de reeds eerder genoemde ome Bertus, maar vraag ook vooral naar de verschillende bieren op de fles en op de tap!

Het team van restaurant de Belgische Keizer hoopt u graag welkom te kunnen heten in het restaurant om u te kunnen laten genieten van alle culinaire en historische hoogtepunten van de Belgische keuken. Uiteraard is uw dinercheque ook van harte welkom dus neem deze vooral mee bij uw volgende bezoek!

Contactgegevens:

De Belgische Keizer Zwolle
Melkmarkt 58
8011 ME Zwolle
Telefoon: 
038-4211011
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle De Belgische Keizer Zwolle

Meer restaurants in de buurt

Mayur Kitchen (geen e-vouchers)

Zwolle
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Melkmartk 42
8011 ME Zwolle
Telefoon: 
0384235531
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle Mayur Kitchen (geen e-vouchers)

Olympia Zwolle

Zwolle
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Melkmarkt 20
80411MC Zwolle
Telefoon: 
0384221082
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle Olympia Zwolle

Restaurant Zemen

Zwolle
A la carte and Afhalen
Adres: 
Jufferenwal 3
8011 LE Zwolle
Telefoon: 
0387859896
Nationale Diner Cadeaukaart Zwolle Restaurant Zemen