Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)

Utrecht (UT)
Soort keuken: 
Thais
Omschrijving: 

Let op: Wij accepteren geen e-vouchers. Alleen fysieke passen.

Ga op vakantie naar het prachtige Thailand maar dan gewoon in het historische Utrecht. Kom hier lekker Thais dineren. Of u nou met twee personen komt of met een grotere groep u bent bij ons in ieder geval van harte welkom. Bij ons kunt u ook met een gerust hart uw dinercheque met u meenemen.

Bij Abrikoos waant u zich in heerlijke Thaise sferen en dat in het oer-Hollandse Utrecht! Gelegen op een prachtige historische locatie in het midden van Utrecht. Het restaurant bevindt zich in een prachtige werfkelder uniek aan Utrecht. De werfkelders zorgen ervoor dat u het bezoek aan Mahanakorn niet snel zal vergeten. Verder is het team van Mahanakorn vastbesloten om te zorgen voor een echte culinaire ervaring.

Bij Mahanakorn kunt u zich vergrijpen aan de lekkerste gerechten van de Thaise keuken in een warme en ongedwongen setting. Geniet bij Mahanakorn van de gastvrijheid zoals ze dat alleen in Thailand kennen. Mocht u in het bezit zijn van een dinercheque en zich in Utrecht bevinden? Dan moet u Mahanakorn zeker niet voorbij lopen.

Bij Mahanakorn kunt u al sinds 1990 al terecht voor écht traditioneel Thais eten. Het eten wordt bereid met de lekkerste verse ingrediënten. De gerechten zijn klaargemaakt met kruiden zoals ze dat alleen in de Thaise keuken kunnen; het perfecte samenspel tussen zoet, zout, zuur en pittig. Een echte weldaad voor uw smaakpapillen.

Bent u een groot liefhebber van Oosterse keukens en wilt u het beste van het beste proberen? Kom dan langs bij Mahanakorn met uw dinercheque en laat u verwennen!

Contactgegevens:

Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)
Oudegracht aan de Werf 140 - 142
3511 AZ Utrecht
Telefoon: 
030-2333545
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Mahanakorn (DI t/m VR, geen e-vouchers)

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Saffraan

Utrecht
A la carte, Marokkaans, Midden Oosten and Thais
Adres: 
Oudegracht a/d Werf 146/148
3511 AZ Utrecht
Telefoon: 
030-2310114
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Restaurant Saffraan

Lust109

Utrecht
A la carte, Mediterraans and Tapas
Adres: 
Oudegracht a/d Werf 109
3511AG Utrecht
Telefoon: 
0302368805
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Lust109
Adres: 
Oudegracht aan de Werf 153
3511AL Utrecht
Telefoon: 
0302340400
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Taste of India Utrecht