Mykonos Utrecht

Utrecht (UT)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Grieks
Omschrijving: 

Waan u met uw Dinercheque op het prachtige Griekse eiland Mykonos, in Grieks restaurant Mykonos. Veel Nederlanders hebben mooie herinneringen aan Mykonos en wij hebben dan ook geprobeerd om de sfeer en uitstraling van het eiland naar Utrecht te halen. Oogverblindende stranden, uitzichten en schitterende molens, wij hebben deze sfeer zoveel mogelijk geprobeerd over te nemen. Bij Mykonos is het ook een typisch Griekse bedoening. Een gezellige en informele sfeer, attent en vriendelijk personeel en een keukenteam dat als een moederkloek waakt over de kwaliteit van de gerechten. Kom met uw Dinercheque dan ook bij ons genieten van uiteenlopende maar altijd heerlijke Griekse specialiteiten die onze topkoks voor u op tafel toveren! Griekse goden en oudheden kijken dan ook met smart en jaloezie neer op u en uw diner! Zeker een prima plek om uw Dinercheque te besteden dus.

Bij Mykonos draait het niet alleen om eten. Wij vinden het ook heerlijk om het u naar de zin te maken. Uiteraard is het eten wel erg belangrijk. In onze keuken treft u alleen Griekse topchefs aan. Met dagverse ingrediënten bereiden zij de mooiste Griekse specialiteiten voor u. Ook voor een hoop Griekse gezelligheid kunt u langskomen bij Mykonos. Op vrijdag hebben we vaak livemuziek, waarbij u ongetwijfeld oren, ogen en danspassen tekort zult komen. Ook gastheer Kostas zingt graag een liedje mee. Griekse gezelligheid gecombineerd met heerlijk Grieks eten. Dat is Mykonos ten voeten uit.

Komt u een keer gezellig bij ons langs met uw Dinercheque? Wij heten u op voorhand welkom en hopen u binnenkort een keer te zien in ons mooie restaurant!

Contactgegevens:

Mykonos Utrecht
Drakenburgstraat 3
3512 AC Utrecht
Telefoon: 
030-2340960
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Mykonos Utrecht

Meer restaurants in de buurt

Lust109

Utrecht
A la carte, Mediterraans and Tapas
Adres: 
Oudegracht a/d Werf 109
3511AG Utrecht
Telefoon: 
0302368805
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Lust109
Adres: 
Oudegracht 88 a/d Werf
3511AV Utrecht
Telefoon: 
0302368436
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Cantina di David

Bistrot David

Utrecht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Vinkenburgstraat 20
3512 AB Utrecht
Telefoon: 
0302029147
Nationale Diner Cadeaukaart Utrecht Bistrot David