Lunchcafe Juuls

Gouda (ZH)
Soort keuken: 
Lunch
Omschrijving: 

Sinds de officiële opening van 19 maart 2010 heeft het mooie centrum van Gouda er een uniek lunchcafé bij; Lunchcafé Juuls, waar u ook met uw Dinercheque terecht kunt. Dit lunchcafé wordt geleid door initiatiefnemers Willemien ten Brink en Annemarie Speksnijders en sinds 2011 ook door Ans de Kwaasteniet. De medewerkers zijn mensen met een verstandelijk beperking, die bij Juuls een volwaardige werkplek hebben. Lunchcafé Juuls is een professionele non-profitorganisatie met het doel mensen met een verstandelijke beperking een actievere rol te geven in de maatschappij en bijdragen aan een grotere maatschappelijke acceptatie. Wij bieden mensen met een verstandelijke beperking een mooie werkplek en vinden dat het contact met de gasten en met elkaar het allerbelangrijkste is. Wij hebben persoonlijke aandacht, laagdrempeligheid, gezelligheid en af en toe een praatje hoog in het vaandel staan. Wij werken met dagverse producten en werken graag hygiënisch en bewust.

Op onze menukaart vindt u een heerlijk kopje koffie of thee, broodjes, panini’s, salades, borrelhapjes en meer. U kunt bij ons terecht voor de zakelijke afspraak, maar ook voor de high tea én uiteraard voor een glas wijn met een bittergarnituur. Alles vanzelfsprekend huisgemaakt door een enthousiast team.

Naast onze heerlijke gerechten en dranken kunt u bij ons ook terecht voor verschillende cadeaus en hebbedingen, waarvoor wij samenwerken met andere bedrijven, zoals het Vorstmanatelier en het arbeidscentrum. Ook daar werken ze met verstandelijk of lichamelijk gehandicapten.

Kom genieten van een heerlijke lunch in de unieke sfeer van lunchcafé Juuls. Uw Dinercheque accepteren wij graag en wij kijken uit naar uw bezoek!

Contactgegevens:

Lunchcafe Juuls
Markt 10
2801 JG Gouda
Telefoon: 
0182338337
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Lunchcafe Juuls

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Markt 3
2801 JG Gouda
Telefoon: 
0182-580910
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Hart Genieten

Vidocq

Gouda
Eetcafé
Adres: 
Koster Gijzensteeg 8
2801 JV Gouda
Telefoon: 
0182522819
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Vidocq

La Oliva Gouda

Gouda
Italiaans and Mediterraans
Adres: 
Markt 16
2801JH Gouda
Telefoon: 
0182607276
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda La Oliva Gouda