Restaurant Rhodos Gouda

Gouda (ZH)
Soort keuken: 
Grieks
Omschrijving: 

Restaurant Rhodos is te vinden in de binnenstad van het mooie Gouda. In deze typisch Hollandse stad kunt u zich even helemaal terugtrekken in een Griekse oase. Het restaurant is namelijk vernoemd naar het eiland Rhodos, wat een populaire vakantiebestemming is. Het restaurant is heeft dan ook een warme en klassieke inrichting met een Grieks tintje. Er is genoeg plek voor iedereen, dus kom snel langs met uw Dinercheque. U zult door de gastheer- en vrouw worden verwelkomd met een heerlijk glaasje ouzo…

De menukaart is veelzijdig en bevat een aantal typisch Griekse gerechten, zoals souvlaki, suzuki Griekse dorade en speciale spiesgerechten. Bij alle gerechten krijgt u rijst, friet, gyros en echte Griekse tzatziki. Bovendien mag u onbeperkt opscheppen van de saladebar. U krijgt hier dus een royale maaltijd met uw Dinercheque. Vanaf twee personen of meer kunt u ook een aantal verschillende menu’s bestellen, zoals de Mixed Grill. Dan krijgt u vijf verschillende soorten vlees naar de keuze van de chef. Laat u verassen en leer de Griekse keuken kennen. Kali orexy (eet smakelijk)!

Restaurant Rhodos past bij elke gelegenheid. Ga hier lekker eten met uw partner, collega’s of gezin. Er is een uitgebreid kindermenu, zodat uw kinderen ook op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de Griekse keuken. Er zijn ook een aantal voorzieningen voor kinderen, zoals schmink en kleurplaten. Op woensdag kunnen kinderen zelfs gratis eten! Uw Dinercheque is bij Restaurant Rhodos dus goed besteed.

Contactgegevens:

Restaurant Rhodos Gouda
Korte Tiendeweg 13
2801 JS Gouda
Telefoon: 
0182582749
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Restaurant Rhodos Gouda

Meer restaurants in de buurt

Vidocq

Gouda
Eetcafé
Adres: 
Koster Gijzensteeg 8
2801 JV Gouda
Telefoon: 
0182522819
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Vidocq

De Griek Gouda

Gouda
A la carte
Adres: 
Wijdstraat 17
2801 KA Gouda
Telefoon: 
0182232032
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda De Griek Gouda
Adres: 
Markt 40
2801JK Gouda
Telefoon: 
0182717708
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Gouds Glas