Leckernij Kaatsheuvel

Kaatsheuvel (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bistro De Leckernij is te vinden in het centrum van Kaatsheuvel. Dit is een leuke plek om een hapje te eten met uw Dinercheque. Ze staan bekend om haar klassieke gerechten, de liefde voor regionale producten en de vriendelijke bediening. De bistro is zeven dagen geopend en toegankelijk voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. Zoekt u een fijn restaurant om bij te komen na een enerverende dag in de Efteling? Dan moet u met uw Dinercheque bij Bistro Leckernij zijn!

Een goede balans tussen prijs en kwaliteit staat bij Bistro Leckernij centraal. Ze proberen zo veel mogelijk met herkenbare producten te werken. Veel ingrediënten komen uit het Brabantse land, maar bijvoorbeeld het wild wordt direct uit de Ardennen en Schotland geïmporteerd. Met uw Dinercheque kunt u iets lekkers kiezen van de a la carte menukaart. Die biedt voor ieder wat wils. Wat dacht u van gebakken zeetong, malse spareribs of Brabants draadjesvlees? De vegetariërs onder ons kunnen genieten van een groentequiche of spaghetti met tomatensaus en mozzarella. Ook aan de kinderen is gedacht. Die kunnen genieten van een heerlijk bordje spareribs, vissticks of knakworstjes. Ze hebben zelfs poffertjes én een speelhoek! Bistro De Leckernij is dus de ultieme plek voor een gezellig diner met het hele gezin.

Het is ook mogelijk om met uw Dinercheque één van de verassende menu’s te bestellen. Zo is er een Bistro Menu, een Klassiek Menu en een Seizoen Menu. Zo kunt u echt even uitgebreid tafelen. U hoeft nergens aan te denken en alleen maar te genieten!

Contactgegevens:

Leckernij Kaatsheuvel
Gasthuisstraat 5
5171 GC Kaatsheuvel
Telefoon: 
0416-543524
Nationale Diner Cadeaukaart Kaatsheuvel Leckernij Kaatsheuvel

Meer restaurants in de buurt

De Proeverij

Sprang-Capelle
A la carte, Afhalen, Hollands and Lokaal
Adres: 
Kerkstraat 119-121
5161EC Sprang-Capelle
Telefoon: 
0416272746
Nationale Diner Cadeaukaart Sprang-Capelle De Proeverij

Grill-ig Tapas

Kaatsheuvel
A la carte, Grill and Tapas
Adres: 
Horst 1
5171RA Kaatsheuvel
Telefoon: 
0416-744083
Nationale Diner Cadeaukaart Kaatsheuvel Grill-ig Tapas
Adres: 
Van Haestrechtstraat 24
5171RC Kaatsheuvel
Telefoon: 
0416782545
Nationale Diner Cadeaukaart Kaatsheuvel Het Wapen van Kaatsheuvel