Leckernij Kaatsheuvel

Kaatsheuvel (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bistro De Leckernij is te vinden in het centrum van Kaatsheuvel. Dit is een leuke plek om een hapje te eten met uw Dinercheque. Ze staan bekend om haar klassieke gerechten, de liefde voor regionale producten en de vriendelijke bediening. De bistro is zeven dagen geopend en toegankelijk voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. Zoekt u een fijn restaurant om bij te komen na een enerverende dag in de Efteling? Dan moet u met uw Dinercheque bij Bistro Leckernij zijn!

Een goede balans tussen prijs en kwaliteit staat bij Bistro Leckernij centraal. Ze proberen zo veel mogelijk met herkenbare producten te werken. Veel ingrediënten komen uit het Brabantse land, maar bijvoorbeeld het wild wordt direct uit de Ardennen en Schotland geïmporteerd. Met uw Dinercheque kunt u iets lekkers kiezen van de a la carte menukaart. Die biedt voor ieder wat wils. Wat dacht u van gebakken zeetong, malse spareribs of Brabants draadjesvlees? De vegetariërs onder ons kunnen genieten van een groentequiche of spaghetti met tomatensaus en mozzarella. Ook aan de kinderen is gedacht. Die kunnen genieten van een heerlijk bordje spareribs, vissticks of knakworstjes. Ze hebben zelfs poffertjes én een speelhoek! Bistro De Leckernij is dus de ultieme plek voor een gezellig diner met het hele gezin.

Het is ook mogelijk om met uw Dinercheque één van de verassende menu’s te bestellen. Zo is er een Bistro Menu, een Klassiek Menu en een Seizoen Menu. Zo kunt u echt even uitgebreid tafelen. U hoeft nergens aan te denken en alleen maar te genieten!

Contactgegevens:

Leckernij Kaatsheuvel
Gasthuisstraat 5
5171 GC Kaatsheuvel
Telefoon: 
0416-543524
Nationale Diner Cadeaukaart Kaatsheuvel Leckernij Kaatsheuvel

Meer restaurants in de buurt

De Proeverij

Sprang-Capelle
A la carte, Afhalen, Hollands and Lokaal
Adres: 
Kerkstraat 119-121
5161EC Sprang-Capelle
Telefoon: 
0416272746
Nationale Diner Cadeaukaart Sprang-Capelle De Proeverij

Rebel.BBQ

Kaatsheuvel
A la carte, Afhalen, BBQ and Vlees
Adres: 
Hoofdstraat 126B
5171 DG Kaatsheuvel
Telefoon: 
0646346945
Nationale Diner Cadeaukaart Kaatsheuvel Rebel.BBQ
Adres: 
Hoofdpoort 12
5171 DN Kaatsheuvel
Telefoon: 
0416530403
Nationale Diner Cadeaukaart Kaatsheuvel Bakker Bart Kaatsheuvel