De Proeverij

Sprang-Capelle (NB)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Hollands and Lokaal
Omschrijving: 

Aan de Kerkstraat 119-121 in het mooie Sprang-Capelle vindt u een sfeervol restaurant met een (h)eerlijke keuken: De Proeverij. Bij De Proeverij bent u met uw dinercheque van harte welkom voor een middag of avond vol lekker eten en onvervalste Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. Het restaurant wordt al drie generaties lang gerund door echte Brabanders die zich als doel hebben gesteld om u een memorabele avond met uw gezelschap te laten beleven in hun restaurant. Wanneer u met uw dinercheque langs komt bij De Proeverij zal u dan ook warm worden onthaald. U kunt binnen plaatsnemen in het sfeervol ingerichte restaurant, maar extra leuk is het om buiten te zitten op het gezellige terras wanneer het weer ernaar is.

De menukaart van restaurant De Proeverij bestaat uit twee delen. Een deel van de kaart is het vaste menu. U kunt er altijd van uit gaan dat u deze gerechten kunt bestellen, want traditie is belangrijk! De andere helft van het menu is de seizoenskaart. Hierop staan de lekkerste gerechten die worden bereid van echte seizoensproducten. Deze kaart wisselt dan ook regelmatig en u kunt er iedere keer weer iets nieuws kunt bestellen. Met uw dinercheque heeft u zodoende veel keus en hoeft u nooit twee keer hetzelfde te eten, tenzij u dat wilt natuurlijk! Een voorbeeld van een smakelijk gerecht van de kaart is de varkenshaas met beenham, bundelzwam en mosterdsaus. Ook kunt u kiezen voor een eendenborst met soja, wortel, krokant en hazelnoot.

Laat u verassen door de mogelijkheden in dit sfeervolle Brabantse restaurant in Sprang-Capelle en breng snel een bezoek aan De Proeverij. Vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen voor het betalen van de rekening!

Contactgegevens:

De Proeverij
Kerkstraat 119-121
5161EC Sprang-Capelle
Telefoon: 
0416272746
Nationale Diner Cadeaukaart Sprang-Capelle De Proeverij

Meer restaurants in de buurt

Leckernij Kaatsheuvel

Kaatsheuvel
A la carte and Afhalen
Adres: 
Gasthuisstraat 5
5171 GC Kaatsheuvel
Telefoon: 
0416-543524
Nationale Diner Cadeaukaart Kaatsheuvel Leckernij Kaatsheuvel

Grill-ig Tapas

Kaatsheuvel
A la carte, Grill and Tapas
Adres: 
Horst 1
5171RA Kaatsheuvel
Telefoon: 
0416-744083
Nationale Diner Cadeaukaart Kaatsheuvel Grill-ig Tapas
Adres: 
Hoofdpoort 12
5171 DN Kaatsheuvel
Telefoon: 
0416530403
Nationale Diner Cadeaukaart Kaatsheuvel Bakker Bart Kaatsheuvel