Le Baffon

Apeldoorn (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Let op: u kunt in dit restaurant niet met een e-voucher betalen. Enkel met een plastic pas.

Zoekt u een leuk restaurant in het centrum van Apeldoorn om uw Dinercheque te besteden? Denk dan eens aan Restaurant en Bar Le Baffon. Deze gezellige eetgelegenheid is van dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 16:00. Ook u bent hier van harte welkom voor een hapje en een drankje. Neem dan ook gerust uw Dinercheque mee. Het is een aanrader om in de serre aan de voorkant van het pand te gaan zitten. Vanaf hier heeft u een geweldig uitzicht over de bruisende Hoofdstraat!

Restaurant Le Baffon staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dat wil zeggen dat u er goed kunt eten voor een schappelijke prijs. Door de open keuken achterin het restaurant kunt u goed zien hoe de chef-kok uw maaltijd op vakkundige wijze bereidt. Op de menukaart vindt u overwegend klassieke Franse gerechten, waarbij vaak wordt ingespeeld op de seizoenen. Onder de hoofdgerechten vindt u bijvoorbeeld eendenborst met rode wijnsaus, hazenbout met aardappelpuree, tournedos met pepersaus en in roomboter gebakken slibtong. Kies nog een mooie wijn uit van de uitgebreide wijnkaart en u hoeft alleen nog maar te genieten! Het is overigens ook mogelijk om een drie- of viergangenmenu te bestellen. Dit kan al vanaf €23,95 of in ruil voor uw Dinercheque.

Sluit uw feestelijke avondje uit af met één van de heerlijke desserts van Le Baffon. Ook hier vindt u echte Franse klassiekers zoals dame blanche, tarte tatin en crème brulee. Voor de ware bourgondiër hebben ze een kaasplankje met drie verschillende kazen, druivencompote, siroop van rode port en toast. Geniet van een uitgebreid diner met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Le Baffon
Hoofdstraat 198
7321 CL Apeldoorn
Telefoon: 
055-5213141
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Le Baffon

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Van Kinsbergenstraat 3
7311 BL Apeldoorn
Telefoon: 
055-5211036
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Don Quichotte (alleen op donderdag en zondag)

Brasserie M'Joy

Apeldoorn
A la carte, Afhalen, Lunch, Steakhouse and Vegetarisch
Adres: 
Leienplein 10
7311 EE Apeldoorn
Telefoon: 
0612323065
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Brasserie M'Joy
Adres: 
Van Kinsbergenstraat 3
7311 BL Apeldoorn
Telefoon: 
055-5211036
Nationale Diner Cadeaukaart Apeldoorn Don Quichotte a la carte (ZO t/m DO)