La Stancia Numansdorp

Numansdorp (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Argentijns and Mexicaans
Omschrijving: 

Met een DInercheque in uw bezit kunt u nu ook een bezoekje brengen aan La Stancia Numansdorp. In ons restaurant kunt u zich vergrijpen aan de meest heerlijke gerechten die de Argentijnse keuken te bieden heeft. Stap bij ons binnen en waan u in het echte Argentinië. De heerlijke smaken van onze gerechten zullen geheid een glimlach op uw gezicht toveren.

Zin in een heerlijk glaasje wijn met een lekker gerecht waarvan u heerlijk kunt genieten in een unieke, warme en ongedwongen sfeer? Dan bent u bij La Stancia zeker aan het goede adres. Wij proberen u een zo’n goed mogelijke indruk te  geven va de unieke sfeer in ons restaurant, maar dit kunt u natuurlijk zelf het beste ervaren wanneer u bij ons binnenstapt. Haal bij ons uw hart op met de meest heerlijke vis- en vleesgerechten. Ook kunt u bij ons de keuze maken uit een van onze heerlijke specialiteiten of een van onze heerlijke warme of koude voorgerechten. Met een sfeervolle setting en een uitstekende keuken proberen we te voldoen aan al uw verwachtingen. Ons doel is om voor de gasten een perfect avondje te verzorgen. Wij streven naar een bijzonder ervaring. Een ervaring die totaal anders is aan thuis eten. Wanneer u bij ons langs komt met uw Dinercheque kunt u zich bij ons helemaal in de watten leggen.

Een perfect avondje uit, dat kunt u dus beleven bij La Stancia. Bent u nou met zijn tweeën of in een grotere groep? U kunt gewoon bij ons aanschuiven en genieten van onze heerlijke Argentijnse keuken. Kom snel langs met uw Dinercheque en geniet!

Contactgegevens:

La Stancia Numansdorp
Burg de Zeeuwstraat 45
3281AD Numansdorp
Telefoon: 
0345614174
Nationale Diner Cadeaukaart Numansdorp La Stancia Numansdorp

Meer restaurants in de buurt

El Miguel

Willemstad
A la carte and Afhalen
Adres: 
Voorstraat 4
4797 BG Willemstad
Telefoon: 
0168476106
Nationale Diner Cadeaukaart Willemstad El Miguel
Adres: 
Benedenkade 12
4797 AV Willemstad
Telefoon: 
0168473450
Nationale Diner Cadeaukaart Willemstad Het Wapen van Willemstad