El Miguel

Willemstad (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Aan de Voorstraat nummer 4 in het Brabantse Willemstad vindt u restaurant El Miguel. U zal er niet snel voorbij lopen, want het bevindt zich in een mooi rood pand te midden van de witte panden. Bij El Miguel is het iedere avond een gezellig komen en gaan van buurtbewoners, borrelaars, mensen die na het werk nog even iets gaan eten of drinken en bezoekers van het mooie Willemstad. U bent nu ook van harte welkom om eens een bezoek te brengen aan dit restaurant met uw dinercheque. El Miguel kenmerkt zich door de ongedwongen en gezellige ambiance, waarin eenieder zich snel thuis voelt. Binnen is het erg gezellig, maar buiten is het zo mogelijk nog mooier. Met mooi weer zit of staat u prinsheerlijk op het zonovergoten terras met uitzicht over het water, en geniet u aldaar van een hapje en een drankje.

Een hapje en een drankje, dat is eigenlijk hetgeen wat het concept van El Miguel het best omschrijft. U vindt bij el Miguel geen menukaart met complete menu’s of voor- en hoofdgerechten, en u dineert ook niet lang aan een tafel waar u alleen met de mensen naast u spreekt. Bij El Miguel kunt u met uw dinercheque namelijk allerlei kleine gerechtjes bestellen die u kunt proeven en delen met uw gezelschap. Zo blijft de stemming ongedwongen en kunt u gezellig in een borrelsetting avondeten.

Kom vooral zelf de gezelligheid ervaren en de lekkere hapjes proeven en breng een bezoek aan restaurant El Miguel in Willemstad met uw dinercheque!

Contactgegevens:

El Miguel
Voorstraat 4
4797 BG Willemstad
Telefoon: 
0168476106
Nationale Diner Cadeaukaart Willemstad El Miguel

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Landpoortstraat 24
4797AN Willemstad
Telefoon: 
0168472177
Nationale Diner Cadeaukaart Willemstad Hotel Mauritz
Adres: 
Landpoortstraat 24
4797AN Willemstad
Telefoon: 
0168472177
Nationale Diner Cadeaukaart Willemstad Mauritz Restaurant
Adres: 
Benedenkade 12
4797 AV Willemstad
Telefoon: 
0168473450
Nationale Diner Cadeaukaart Willemstad Het Wapen van Willemstad