La Casita

Voorschoten (ZH)
Soort keuken: 
Europees, Lunch, Mediterraans, Spaans and Vegetarisch
Omschrijving: 

La Casita is een sfeervolle bed & breakfast en restaurant in het oude centrum van Voorschoten. Met uw Dinercheque kunt u genieten van een authentieke Spaanse maaltijd in een huiselijke ambiance. U zult hier gegarandeerd in de vakantiestemming komen! La Casita is geopend van dinsdag tot en met zondag. Ook als u geen hotelgast bent, bent u harte welkom voor zowel lunch als diner. Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

De lunchkaart biedt voor ieder wat wils! Ze hebben er heerlijke belegde broodjes, uitsmijters, tosti, salade en warme gerechten. Een aanrader is de Bocadillo Caliente, een warm broodje met Serranoham, gesmolten Manchegokaas, zongedroogde tomaat en rucola. Dit kunt u ook met uw Dinercheque bestellen. In de avond kunt u gebruik maken van het ‘’shared dining’’-concept, waarbij alle gerechtjes zo worden geserveerd dat u ze kunt delen met uw tafelgenoten. Zo kunt u samen allemaal verschillende Spaanse hapjes proeven! U kunt bij La Casita ook gaan voor het onbeperkte tapasarrangement en zoveel eten als u maar op kunt. Wat dacht u van kroketjes met Ibericoham, mosselen of een tableau met Spaanse kazen? Ze serveren maar liefst zestig verschillende tapas! Kom het allemaal proeven met uw Dinercheque.

La Casita is een goede uitvalsbasis voor een gezellig dagje uit met uw partner, gezin of vrienden. Het is gevestigd in de oudste straat van Voorschoten, nabij diverse winkels en boetiekjes. Ook zit het dichtbij Leiden, de kust en diverse historische landgoederen. Na een dag op stap zal zo’n tapasarrangement extra lekker smaken!

Contactgegevens:

La Casita
Voorstraat 18
2251BN Voorschoten
Telefoon: 
0713000036
Nationale Diner Cadeaukaart Voorschoten La Casita

Meer restaurants in de buurt

Fratelli Voorschoten

Voorschoten
A la carte and Italiaans
Adres: 
Voorstraat 6
2251BN Voorschoten
Telefoon: 
0715614883
Nationale Diner Cadeaukaart Voorschoten Fratelli Voorschoten
Adres: 
Voorstraat 18-20
2251 BN Voorschoten
Telefoon: 
0713000036
Nationale Diner Cadeaukaart Voorschoten Tapas 2.0 Shared Dining

Wapen van Voorschoten

Voorschoten
A la carte and Afhalen
Adres: 
Voorstraat 16
2251BN Voorschoten
Telefoon: 
0718880270/0610896503
Nationale Diner Cadeaukaart Voorschoten Wapen van Voorschoten