Tapas 2.0 Shared Dining

Voorschoten (ZH)
Soort keuken: 
Spaans and Tapas
Omschrijving: 

Aan de Voorstraat in Voorschoten staat het geweldige restaurant La Casita. Hier kunt u met uw dinercheque genieten van het nieuwe concept ‘Tapas 2.0 Shared Dining’! Dit tapas concept richt zich op het delen van maakvolle Spaanse hapjes met uw gezelschap. Het is een sfeervol en gezellig ingericht restaurant waar u uitstekend terecht met jong en oud. Het is dus zeker geen probleem om uw kinderen mee te nemen en ze kennis te laten maken met de tapas of gewoon een gezellige avond te hebben met uw ouders. Zelfs voor feesten en partijen is La Casita uitermate geschikt. Alles kan bij La Casita!

Met uw dinercheque kunt u de lekkerste hapjes en gerechten van de kaart eten. De koks hebben namelijk een overheerlijke menukaart samengesteld. Zo geven zij de tip om voor de ultieme smaakbeleving te gaan voor een enkele tapas uit de categorie ‘’primeros’’, daarna één of meerdere gerechten te kiezen uit de categorie ‘’sequndos’’ en vervolgens de maaltijd af te sluiten met de heerlijke categorie ‘’terceros’’. De hapjes van de tapaskaart zijn samengesteld met onder andere de ingrediënten tomaat, ui, paprika, kip, kreeft en zalm. Voorbeelden van hapjes die op de tapaskaart staan zijn: Pan con salsa de tomate en Tres tortillas mexicana especial.

Op maandag is La Casita geesloten, maar van dinsdag tot en met zondag is het restaurant voor alle liefhebbers geopend. De openingstijden kunnen wel per dag verschillen tussen 10:00 uur en 1:00 uur. Ga gerust eens lang met uw dinercheque en wordt betoverd door de heerlijke gerechten!

Contactgegevens:

Tapas 2.0 Shared Dining
Voorstraat 18-20
2251 BN Voorschoten
Telefoon: 
0713000036
Nationale Diner Cadeaukaart Voorschoten Tapas 2.0 Shared Dining

Meer restaurants in de buurt

Fratelli Voorschoten

Voorschoten
A la carte and Italiaans
Adres: 
Voorstraat 6
2251BN Voorschoten
Telefoon: 
0715614883
Nationale Diner Cadeaukaart Voorschoten Fratelli Voorschoten

La Casita

Voorschoten
Europees, Lunch, Mediterraans, Spaans and Vegetarisch
Adres: 
Voorstraat 18
2251BN Voorschoten
Telefoon: 
0713000036
Nationale Diner Cadeaukaart Voorschoten La Casita

Wapen van Voorschoten

Voorschoten
A la carte and Afhalen
Adres: 
Voorstraat 16
2251BN Voorschoten
Telefoon: 
0718880270/0610896503
Nationale Diner Cadeaukaart Voorschoten Wapen van Voorschoten