l' Hirondelle

Hoofddorp (NH)
Soort keuken: 
A la carte, Europees, Lunch and Verrassingsmenu
Omschrijving: 

Aan de Boslaan in Hoofddorp staat het prachtige restaurant l' Hirondelle. U kunt hier nu terecht met uw dinercheque voor heerlijke lunches en diners. Bij l' Hirondelle kunt u binnen zitten of buiten op het prachtige terras dat uitkijkt op het mooie water. Het water en de oude treurwilgen zorgen samen voor een prachtige combinatie om uw ogen op uit te kijken. Laat iedereen meegenieten met uw dinercheque bij l' Hirondelle! Neem dus gerust uw date, vrienden en/of familie mee en het team van l' Hirondelle zal ervoor zorgen dat uw bezoek aangenaam verloopt!

In de keuken wordt er hard gewerkt aan verschillende soorten maaltijden en gerechten voor uw dinercheque. Voor de lunch kunt u onder andere kiezen uit verschillende soorten soepen, salades, broodjes, warme gerechten, extra garnituren en nagerechten. Een aantal voorbeelden van de lunchkaart zijn de salade met Hollandse garnaaltjes en cocktailsaus, de saté van kippendij met brood, pindasaus, atjar en kroepoek of de in pesto gegaarde kalfslende. Bij het diner zijn er de opties voorgerecht, hoofdgerecht, extra garnituren en nagerechten. Kies bijvoorbeeld opeenvolgend de pompoensoep met Ras el Hanout kruiden, hertenbiefstuk met puree, rode kool en rode port saus en crêpes Suzette met vanille ijs. Natuurlijk kunt u ook heerlijke andere samenstellingen maken.  

l' Hirondelle is van maandag tot en met vrijdag geopend van 11:00 uur tot 15:00 voor de lunch. Voor het diner is het restaurant van maandag tot en met zondag geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. Neem gerust uw dinercheque mee als u l' Hirondelle gaat bezoeken!

Contactgegevens:

l' Hirondelle
Boslaan 7
2132RJ Hoofddorp
Telefoon: 
0235624628
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp l' Hirondelle

Meer restaurants in de buurt

PizzaWorks

Hoofddorp
A la carte, Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Kruisweg 995
2132CE Hoofddorp
Telefoon: 
0681378811
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp PizzaWorks

Nooristan

Hoofddorp
A la carte, Afhalen, Halal, Internationaal and Midden Oosten
Adres: 
Tussenweg 37
2132CS Hoofddorp
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp Nooristan
Adres: 
Kruisweg 995
2132CE Hoofddorp
Telefoon: 
0238880750
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp The Market Club