l' Hirondelle

Hoofddorp (NH)
Soort keuken: 
A la carte, Europees, Lunch and Verrassingsmenu
Omschrijving: 

Aan de Boslaan in Hoofddorp staat het prachtige restaurant l' Hirondelle. U kunt hier nu terecht met uw dinercheque voor heerlijke lunches en diners. Bij l' Hirondelle kunt u binnen zitten of buiten op het prachtige terras dat uitkijkt op het mooie water. Het water en de oude treurwilgen zorgen samen voor een prachtige combinatie om uw ogen op uit te kijken. Laat iedereen meegenieten met uw dinercheque bij l' Hirondelle! Neem dus gerust uw date, vrienden en/of familie mee en het team van l' Hirondelle zal ervoor zorgen dat uw bezoek aangenaam verloopt!

In de keuken wordt er hard gewerkt aan verschillende soorten maaltijden en gerechten voor uw dinercheque. Voor de lunch kunt u onder andere kiezen uit verschillende soorten soepen, salades, broodjes, warme gerechten, extra garnituren en nagerechten. Een aantal voorbeelden van de lunchkaart zijn de salade met Hollandse garnaaltjes en cocktailsaus, de saté van kippendij met brood, pindasaus, atjar en kroepoek of de in pesto gegaarde kalfslende. Bij het diner zijn er de opties voorgerecht, hoofdgerecht, extra garnituren en nagerechten. Kies bijvoorbeeld opeenvolgend de pompoensoep met Ras el Hanout kruiden, hertenbiefstuk met puree, rode kool en rode port saus en crêpes Suzette met vanille ijs. Natuurlijk kunt u ook heerlijke andere samenstellingen maken.  

l' Hirondelle is van maandag tot en met vrijdag geopend van 11:00 uur tot 15:00 voor de lunch. Voor het diner is het restaurant van maandag tot en met zondag geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. Neem gerust uw dinercheque mee als u l' Hirondelle gaat bezoeken!

Contactgegevens:

l' Hirondelle
Boslaan 7
2132RJ Hoofddorp
Telefoon: 
0235624628
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp l' Hirondelle

Meer restaurants in de buurt

Woodstone Hoofddorp (Geen e-voucher)

Hoofddorp
A la carte, Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Raadhuisplein 10
2132 TZ Hoofddorp
Telefoon: 
023-3031006
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp Woodstone Hoofddorp (Geen e-voucher)

Traverse House

Hoofddorp
A la carte and Afhalen
Adres: 
Kruisweg 985
2132CE Hoofddorp
Telefoon: 
023-5765172
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp Traverse House

Im Aroy

Hoofddorp
A la carte
Adres: 
Tussenweg 35
2132CS Hoofddorp
Telefoon: 
0237850907
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp Im Aroy