Traverse House

Hoofddorp (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het hart van Hoofddorp zijn een aantal leuke restaurantjes te vinden. Zo kunt u met uw Dinercheque terecht bij Traverse House bar en steakhouse. Hier staan moderne barbecue- en grillgerechten, die iedereen zullen verassen. De echte vleesliefhebber is hier natuurlijk aan het goede adres voor een sappige steak of lamskotelet. Maar het uitgangspunt is dat werkelijk iedereen zich thuis kan voelen bij Traverse House. Daarom staan er ook allerlei verfijnde vlees-,vis- en vegetarische gerechten op de kaart. Kom dus gauw langs en neem uw Dinercheque mee!

Bij Traverse House staan gastvrijheid en een fijne sfeer centraal. In het restaurant is ook een chique bar met allerlei exotische drankjes te vinden. De menukaart biedt allerlei grillspecialiteiten met een Mediterraans tintje. Barbecueën beperkt zich niet meer tot het grillen van een simpel stukje vlees of vis, maar heeft zich ontwikkeld tot een culinaire kunst waarmee voorheen ondenkbare gerechten worden klaar gemaakt. Dit kunt u nu zelf ervaren bij Traverse House met behulp van uw Dinercheque. Op de menukaart vindt u diverse vleesgerechten zoals kogelbiefstuk, entrecote, t-bone steak, hamburger, kipsaté en gyros. Heeft u moeite met het maken van een keuze? Ga dan voor de schotel met drie verschillende soorten steak. De ultieme carnivoor is hier aan het juiste adres!

Toch kan ook de vegetariër goed uit de voeten met de menukaart van Traverse House. Die kunnen een vegetarische burger of gegrilde aubergine met tomaten saus en knoflook bestellen. Zo kan iedereen in uw gezelschap genieten van een feestelijk diner! Reserveer nu en vergeet uw Dinercheque niet.

Contactgegevens:

Traverse House
Kruisweg 985
2132CE Hoofddorp
Telefoon: 
023-5765172
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp Traverse House

Meer restaurants in de buurt

Nooristan

Hoofddorp
A la carte, Afhalen, Halal, Internationaal and Midden Oosten
Adres: 
Tussenweg 37
2132CS Hoofddorp
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp Nooristan

Woodstone Hoofddorp (Geen e-voucher)

Hoofddorp
A la carte, Afhalen, Italiaans and Pizza
Adres: 
Raadhuisplein 10
2132 TZ Hoofddorp
Telefoon: 
023-3031006
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp Woodstone Hoofddorp (Geen e-voucher)

Im Aroy

Hoofddorp
A la carte
Adres: 
Tussenweg 35
2132CS Hoofddorp
Telefoon: 
0237850907
Nationale Diner Cadeaukaart Hoofddorp Im Aroy