Jacks Steakhouse

Dordrecht (ZH)
Soort keuken: 
Afhalen and Steakhouse
Omschrijving: 

Jack’s Steakhouse is niet zomaar een steakhouse, maar een culinair steakhouse! Dit restaurant is te vinden aan het randje van de Dordtse Biesbosch in Dordrecht. Ze kenmerken zich door het unieke concept. Bij Jack’s Steakhouse kunt u namelijk niet alleen vlees bestellen, maar ook visspecialiteiten en vegetarische gerechten. Dat maakt het restaurant zeer geschikt voor een divers gezelschap! Kom dus gauw eens langs met uw Dinercheque.

Jack’s Steakhouse is dagelijks geopend tussen 11:30 en 22:30. Dat betekent dus dat u er uitgebreid kunt lunchen of dineren met uw Dinercheque. Alles draait om kwaliteit en de perfecte bereiding. De werken samen met de allerbeste slagers, vishandels en patissiers in de omgeving. Doordat ze alleen verse producten gebruiken en deze vakkundig bereiden op de grill, krijgen de gerechten een heerlijke authentieke smaak. Op de menukaart staan diverse biefstukken, waaronder bavette steak, rump steak, rib eye, tournedos en T-bone steak. Het is ook mogelijk om met uw Dinercheque onbeperkt spareribs te komen eten. De visliefhebber kan bijvoorbeeld kiezen voor zeebaarsfilet en zeetong. Stel zelf uw diner samen en kies ook een aantal bijgerechten. Een goede portie friet mag er natuurlijk niet ontbreken, maar ze hebben ook haricots verts, spinazie met pijnboompitten en een maiskolf van de grill.

Geniet bij Jack van het allerbeste vlees, dat u ooit heeft geproefd. De hamburgers zijn bijvoorbeeld gemaakt van Clare Valley Gold rundvlees uit Australië. Door een perfecte combinatie van een voordelig landschap en graanvoering is het vlees sappig, extra zacht en super van kwaliteit. Proef het nu zelf met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Jacks Steakhouse
Baanhoekweg 50
3313LP Dordrecht
Telefoon: 
0786211221
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Jacks Steakhouse

Meer restaurants in de buurt

Kom Aan Tafel!

Sliedrecht
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
P.C Hooftlaan 7
3362 TV Sliedrecht
Telefoon: 
0184412289
Nationale Diner Cadeaukaart Sliedrecht Kom Aan Tafel!

Crayestein Golf Horeca

Dordrecht
Grill and Steakhouse
Adres: 
Baanhoekweg 50
3313LP Dordrecht
Telefoon: 
0786211221
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Crayestein Golf Horeca

Spek en Bonen

Sliedrecht
A la carte, Afhalen, Internationaal and Lunch
Adres: 
Kerkbuurt 140
3361BL Sliedrecht
Telefoon: 
0184412022
Nationale Diner Cadeaukaart Sliedrecht Spek en Bonen