Crayestein Golf Horeca

Dordrecht (ZH)
Soort keuken: 
Grill and Steakhouse
Omschrijving: 

In het gezellige Dordrecht staat Crayestein Golf Horeca aan de Baanhoekweg. Onze golfbaan ligt aan het randen van de Hollandse Biesbosch. U kunt dus eerst op onze golfbaan heerlijk golfen en vervolgens afsluiten in ons Jack’s Steakhouse. Heerlijk met uw dinercheque tot rust komen onder het genot van een drankje en/of een hapje. In ons restaurant hebben wij een uniek concept waarmee wij een pionier zijn in de regio. Crayestein Golf Horeca heeft een sfeervol en rustig interieur. Wij hebben op deze manier een omgeving gecreëerd waarin u ontspannen kunt genieten van uw gerecht.

Onze koks maken frisse en verfijnde vis- en vleesgerechten. De gerechten worden op een authentieke manier bereid en daarbij worden ingrediënten gebruikt van de beste leveranciers. Wij halen onze ingrediënten alleen bij de beste slagers, vishandels en patissiers uit de regio. Door te werken met verse producten en een specifieke grill bereiding komt een echte authentieke smaak naar boven bij de gerechten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij als Crayestein Golf Horeca kunnen dus garanderen dat u alleen gerechten geserveerd krijgt die een hoge kwaliteit hebben. Allemaal verrukkelijke gerechten voor uw dinercheque! Neem nu een heerlijke vis, verrukkelijke patisserie of een geweldige steak, daar gaat u toch gelijk van watertanden?

U kunt dagelijks bij ons terecht. Wij zijn vanaf 11:00 uur geopend, zodat u vanaf dan kunt genieten de lekkerste gerechten en verschillende soorten wijnen. Kom snel eens langs met uw dinercheque en wij ontvangen u met open armen!

Contactgegevens:

Crayestein Golf Horeca
Baanhoekweg 50
3313LP Dordrecht
Telefoon: 
0786211221
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Crayestein Golf Horeca

Meer restaurants in de buurt

Kom Aan Tafel!

Sliedrecht
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
P.C Hooftlaan 7
3362 TV Sliedrecht
Telefoon: 
0184412289
Nationale Diner Cadeaukaart Sliedrecht Kom Aan Tafel!

Jacks Steakhouse

Dordrecht
Afhalen and Steakhouse
Adres: 
Baanhoekweg 50
3313LP Dordrecht
Telefoon: 
0786211221
Nationale Diner Cadeaukaart Dordrecht Jacks Steakhouse

Spek en Bonen

Sliedrecht
A la carte, Afhalen, Internationaal and Lunch
Adres: 
Kerkbuurt 140
3361BL Sliedrecht
Telefoon: 
0184412022
Nationale Diner Cadeaukaart Sliedrecht Spek en Bonen