India Garden

Delft (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Indiaas
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque kunt u in het mooie Delft genieten van heerlijke, authentieke Indiase gerechten in India Garden Tandoori Restaurant. Wij openden onze deuren in 1991 met als doel om de echte smaak van het Oosten naar Delft te brengen. De Indiase keuken is gevarieerd, mede dankzij de immense omvang van India zelf, dat bijna een continent op zich is. In het koudere noorden zijn de gerechten wat milder van smaak, terwijl in het warme zuiden de pittigheid een stuk hoger ligt. De verschillende godsdiensten die India rijk is hebben zijn ook van invloed op de (lokale) keuken. Het resultaat van dit alles is dat we bij restaurant India Garden een uitgebreide kaart hebben die vol staat met Indiase specialiteiten, die door het hele Indiase subcontinent genuttigd worden. Erg veel keus dus met uw Dinercheque bij India Garden en wij hebben voor elke gast dan ook een heerlijk gerecht in huis!

De diversiteit van de Indiase keuken komt tot uiting in onze kaart. Wij serveren een gevarieerde reeks verfijnde gerechten met vlees, vis en garnalen. Ook hebben we een aantal vegetarische Indiase specialiteiten in huis. Geniet van onze Biryanischotels, tandoorigerechten uit onze kleioven en enorm veel verschillende curries, van mild naar erg pittig en met vlees, garnalen of iets anders. Tot onze specialiteiten behoren curries, tandoorigerechten en een aantal Indiase desserts, zoals Kheer, Khulfi en Gulab Jamun.  

Kom met uw Dinercadeaubon langs bij India Garden Tandoori Restaurant and ‘discover our story’. Hopelijk komt u snel een keer langs in ons mooie restaurant!

Contactgegevens:

India Garden
Kerkstraat 15
2611GX Delft
Telefoon: 
015-2125117
Nationale Diner Cadeaukaart Delft India Garden

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Markt 32 - 34
2611GV Delft
Telefoon: 
0152123168
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Het Gulden ABC
Adres: 
Markt 40
2611GV Delft
Telefoon: 
0152125115
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Het Konings huys
Adres: 
Voldersgracht 13B
2611ET Delft
Telefoon: 
0152138535
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Restaurant La Tasca