Restaurant La Tasca

Delft (ZH)
Soort keuken: 
Mediterraans
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke en unieke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in het pittoreske Delft? Zoekt u dan niet verder maar reserveer een tafel bij restaurant La Tasca. Dit restaurant vindt u aan de Voldersgracht, een prachtig plekje in de sowieso erg mooie stad Delft. De keuken wordt bepaald door Mediterrane invloeden. De hoofdtoon is hier Italiaans, maar er komen ook aspecten uit de Franse en de Spaanse keuken terug in de gerechten. De bijzondere inrichting van het restaurant en de vrolijke en gastvrije instelling van de bediening zorgen ervoor dat u zich bij La Tasca snel thuis voelt. Of u nu met zijn tweeën, met vrienden of met familie komt eten.

Restaurant La Tasca werkt niet met een vaste menukaart. In plaats daarvan kunt u een drie-, vier- of vijf gangenmenu van de chef bestellen, dat altijd is vervaardigd van de meest verse en de beste ingrediënten. Die ingrediënten worden zoveel mogelijk uit de streek gehaald en zijn vaak ook biologisch. Ze zijn dus van uitstekende kwaliteit!

U kunt bij het bestellen van een menu uiteraard aangeven of u meer van vlees of van vis houdt, vegetarisch bent of sommige ingrediënten minder lekker vindt. Zo krijgt ieder menu een persoonlijk tintje en weet u zeker dat uw gerecht bij u in de smaak zal vallen!

Het keukenteam en de bediening van restaurant La Tasca hopen u snel welkom te mogen heten in hun sfeervolle restaurant in Delft. U kunt uiteraard het hele jaar door betalen met uw dinercheque, dus vergeet deze bij uw bezoek aan restaurant La Tasca niet mee te nemen!

Contactgegevens:

Restaurant La Tasca
Voldersgracht 13B
2611ET Delft
Telefoon: 
0152138535
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Restaurant La Tasca

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Markt 32 - 34
2611GV Delft
Telefoon: 
0152123168
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Het Gulden ABC
Adres: 
Markt 40
2611GV Delft
Telefoon: 
0152125115
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Het Konings huys
Adres: 
Markt 26
2611 GT Delft
Telefoon: 
0152000161
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Pintxos y Bebidas (RESERVEREN)