Hotel & Spa Savarin

Den Haag (ZH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Wist u dat u met uw dinercheque nu welkom bent om te komen dineren in een kwalitatief hoogstaand restaurant op een wel heel bijzondere locatie? Sinds kort is uw dinercheque namelijk ook besteedbaar in het restaurant van Cityspa Savarin, wat u de unieke mogelijkheid geeft om een dagje spa te combineren met een avond chique uit eten. Cityspa Savarin bevindt zich aan de Laan van Hoornwijck 29 en trekt gasten vanuit de wijde omgeving die graag een dag weer even lekker helemaal tot zichzelf willen komen. Deze cityspa biedt vele mogelijkheden, van sauna tot zwembaden tot welness behandelingen, en nu kunt u daarnaast ook nog eens heerlijk eten met uw dinercheque! Het doel dat Cityspa Savarin nastreeft is dan ook om schoonheid, kwaliteit en sfeer samen te brengen op één locatie.

In het restaurant zal u door het personeel de gehele avond in de watten worden gelegd. Daarin verschilt het restaurant niet van de rest van de spa. In de keuken sloven de chef en zijn team zich uit om u te voorzien van gerechten uit de Franse keuken. Hieraan geven zij echter hun eigen twist door zich bij de bereiding te laten inspireren door internationale invloeden. Op creatieve wijze maken zij zich op deze manier de gerechten eigen en u zult verrast zijn van het eindresultaat, waar u uiteraard van mag gaan genieten bij uw bezoek aan Savarin.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze mogelijkheid om uw dinercheque te besteden in een luxueuze spa in Den Haag? Reserveer dan snel een tafeltje in het restaurant! Wij wensen u een prettige dag en avond toe bij Cityspa Savarin!

Contactgegevens:

Hotel & Spa Savarin
Laan van Hoornwijck 29
2289DG Den Haag
Telefoon: 
070-3072050
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Hotel & Spa Savarin

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Savarin

Rijswijk
A la carte, Frans and Internationaal
Adres: 
Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Telefoon: 
0703072050
Nationale Diner Cadeaukaart Rijswijk Restaurant Savarin

Indrapura

Rijswijk
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hendrik Ravesteijnplein 61
2282 GW Rijswijk
Telefoon: 
0703995151
Nationale Diner Cadeaukaart Rijswijk Indrapura

L'Entrée

Rijswijk
A la carte
Adres: 
Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Telefoon: 
0703072050
Nationale Diner Cadeaukaart Rijswijk L'Entrée