Restaurant Savarin

Rijswijk (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Frans and Internationaal
Omschrijving: 

Bent u een echte fijnproever en dol op bijzondere gerechten en wijnen? Dan kunt u de Dinercheque heel goed besteden bij Restaurant Savarin. Dit restaurant is aangesloten bij een hotel en spa, maar iedereen die van uitgebreid dineren houdt is welkom! U kunt er rekenen op verassende gastronomische creaties, geïnspireerd op de Franse keuken met internationale invloeden. Ook beschikken ze over een indrukwekkende wijnkelder en meer dan 12 verschillende wijnen op glas. Dit alles zorgt er voor dat u kunt genieten van een perfect diner! Reserveer nu en neem uw Dinercheque mee.

De chef-kok, maître en sommelier van Restaurant Savarin combineren hun vakkennis waardoor zij iedere gast culinair kunnen verassen. Naast het bereiden van gastronomische gerechten werken ze ook graag met streekproducten en biologische ingrediënten waarbij bij de productie wordt gedacht aan de omgeving. Dit ziet u op de kaart terug door middel van de diverse symbolen. Bij Restaurant Savarin is uw Dinercheque goed besteed. Ze zijn namelijk aangesloten bij JRE - Jeunes Restaurateurs; een culinair gezelschap waar alleen de beste Europese restaurant bij zitten. Zo kunt u ook het gelijknamige menu bestellen. Hier vindt u gerechten zoals geroosterde tonijn in dukkah met salade van snow crab, limoen en vinaigrette van basilicum en acetobalsamico. Dit is letterlijk en figuurlijk een hele mond vol!

Wilt u de Dinercheque liever overdag komen verzilveren, bijvoorbeeld na een spabezoek? Dan is het ook mogelijk om bij Restaurant Savarin een high tea te bestellen. U krijgt de heerlijkste theemelanges en vier gangen met diverse koude, warme, hartige en zoete gerechten. Geniet er van!

Cadeaukaart uitsluitend te besteden voor Eten & Drinken

Contactgegevens:

Restaurant Savarin
Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Telefoon: 
0703072050
Nationale Diner Cadeaukaart Rijswijk Restaurant Savarin

Meer restaurants in de buurt

Hotel & Spa Savarin

Den Haag
A la carte
Adres: 
Laan van Hoornwijck 29
2289DG Den Haag
Telefoon: 
070-3072050
Nationale Diner Cadeaukaart Den Haag Hotel & Spa Savarin

Indrapura

Rijswijk
A la carte and Afhalen
Adres: 
Hendrik Ravesteijnplein 61
2282 GW Rijswijk
Telefoon: 
0703995151
Nationale Diner Cadeaukaart Rijswijk Indrapura

L'Entrée

Rijswijk
A la carte
Adres: 
Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk
Telefoon: 
0703072050
Nationale Diner Cadeaukaart Rijswijk L'Entrée