Hotel Ekamper

Roodeschool (GR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Op het Noordelijkste puntje van het vasteland van Nederland vindt u Hotel Ekamper. Dit Hotel in Oosteinde is in het bezit van drie gezellige restaurants, waar u met uw dinercheque terecht kunt voor een goede maaltijd met vrienden, familie of juist lekker alleen. Het maakt niet uit of u een gast bent van het hotel of niet, u wordt door de bediening altijd even gastvrij onthaald in een van de restaurants om bijvoorbeeld lekker bij te komen van een lange dag wandelen door de mooie omgeving. Dit doen ze bij Hotel Ekamper al vijftig jaar, dus u kunt ervan uitgaan dat het u  bij een bezoek aan niets zal ontbreken.

De kaart bij hotel de Ekamper is uitgebreid en gevarieerd. Van eetcafé gerechten en betaalbare dagschotels tot een uitgebreid vijf gangen menu met Noord-Nederlandse specialiteiten. Voor de kleine bezoekers is er een apart kindermenu, en ook voor een goede borrel met hapjes, een lekkere tosti of kroketten met wit brood bent u bij de Ekamper de gehele dag aan het juiste adres.

Het keukenteam en de bediening van de restaurants van Hotel Ekamper halen er plezier en voldoening uit hun gasten zo goed mogelijk te verzorgen, zodat u wellicht nog eens terug komt wanneer u een avond echt wilt ontspannen. Bent u benieuwd naar de gastvrijheid van de mooie omgeving? Kom dan eens langs bij het hotel, en proef van de vele verschillende gerechten, hapjes en drankjes. Vergeet daarbij natuurlijk niet uw dinercheque mee te nemen, want daar kunt u bij Ekamper uiteraard gewoon mee betalen!

Contactgegevens:

Hotel Ekamper
Radsweg 12
9983 RC Roodeschool
Telefoon: 
0596-516355
Nationale Diner Cadeaukaart Roodeschool Hotel Ekamper

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Allersmaweg 2
9908PD Godlinze
Telefoon: 
0596581100
Nationale Diner Cadeaukaart Godlinze Partycentrum Klein Italie

Eetcafe 't Kippehok

Godlinze
A la carte and Afhalen
Adres: 
Allersmaweg 2
9908PD Godlinze
Telefoon: 
0596581100
Nationale Diner Cadeaukaart Godlinze Eetcafe 't Kippehok

Restaurant Ekamper

Roodeschool
A la carte
Adres: 
Radsweg 12
9983 RC Roodeschool
Telefoon: 
0596-516355
Nationale Diner Cadeaukaart Roodeschool Restaurant Ekamper