Partycentrum Klein Italie

Godlinze (GR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Aan de Allersmaweg in Godlinze staat het leukste partycentrum van Nederland! Partycentrum Klein Italië is zeer geschikt voor al uw feesten en partijen, maar ook voor uw dinercheque! Het partycentrum heeft een eigen zitkuilterras, maar ook een sfeervolle zaal waar u heerlijk kunt feesten! Daarnaast is Klein Italië gelegen in een prachtige en romantische beeldentuin. De beeldentuin bevat verschillende soorten terrassen waar u kunt zitten. Iedereen zal zijn ogen uitkijken in de prachtige beeldentuin. Er zijn verschillende soorten mooie beelden te zien, maar er is ook een grote mooie vijver aanwezig. Verder bevat de tuin ook veel groen om zo ook een rustige omgeving te creëren. Het partycentrum past zijn muziek en aankleding helemaal aan uw wensen aan, zo kunt u alleen maar genieten van een perfect feest!

De keuken maakt speciaal voor uw feest heerlijke diners of buffetten klaar. De keuken is zeer gevarieerd waardoor u veel keuze heeft voor uw dinercheque. De koks zullen met passie en liefde alle gerechten voor u klaarmaken, zodat u alleen de beste gerechten geserveerd zult krijgen! U kunt al uw wensen en allergieën aan de keuken doorgeven, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Klein Italië houdt rekening met iedereen, er is dus voor jong en oud altijd wel iets lekkers te eten!

Heeft u iets te vieren en heeft u zin in een heerlijk diner? Pak dan gerust uw dinercheque en kom langs bij partycentrum Klein Italië!

Contactgegevens:

Partycentrum Klein Italie
Allersmaweg 2
9908PD Godlinze
Telefoon: 
0596581100
Nationale Diner Cadeaukaart Godlinze Partycentrum Klein Italie

Meer restaurants in de buurt

Herberg Restaurant Molenrij

Kloosterburen
A la carte, Afhalen, Frans, Hollands and Internationaal
Adres: 
Henricus van Cappenbergweg 34
9977 RW Kloosterburen
Telefoon: 
0596855955
Nationale Diner Cadeaukaart Kloosterburen Herberg Restaurant Molenrij

Ristorante dell Arte

Godlinze
Mediterraans
Adres: 
Allersmaweg 2
9908PD Godlinze
Telefoon: 
0596581100
Nationale Diner Cadeaukaart Godlinze Ristorante dell Arte

Eetcafe 't Kippehok

Godlinze
A la carte and Afhalen
Adres: 
Allersmaweg 2
9908PD Godlinze
Telefoon: 
0596581100
Nationale Diner Cadeaukaart Godlinze Eetcafe 't Kippehok