Hostellerie Munten

Weert (LI)
Omschrijving: 

Hostellerie Munten is een sfeervol hotel in het Limburgse Weert, dat ook beschikt over een eigentijds restaurant. Het is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum. Ook beschikt Hostellerie Munten over een mooie terrastuin, waar u bij mooi weer kunt genieten van een hapje en een drankje. Iedereen is welkom om een hapje te komen eten, zo ook gasten met een Dinercheque! U kunt er van maandag tot en met zaterdag terecht voor lunch en diner.

Als u van lekker eten houdt, is uw Dinercheque bij Hostellerie Munten goed besteed. De kundige chef-kok stelt elke twee maanden met veel passie en aandacht een menukaart voor u samen. Ze maken daarbij graag gebruik van de verse producten die het seizoen en de streek te bieden hebben. Vervolgend worden de ingrediënten met respect voor u omgetoverd tot een heerlijk gerecht. Het is aan te raden om uw Dinercheque om te ruilen voor een drie-, vier- of vijfgangenmenu. U mag dan zelf uw gerechten kiezen aan de hand van de kaart. Neem bijvoorbeeld als voorgerecht de bijzondere panna cotta van zoete aardappel en pinda’s met venkel, bieslook en gekarameliseerde ui. Onder de hoofdgerechten vindt u lekkernijen zoals op de huid gebakken kabeljauw, rosé gebraden hertenbiefstuk en kalfshaas met pattison en een jus van lapsang souchon. Een bijpassend wijnarrangement maakt het af.

Een etentje bij Hostellerie Munten met uw Dinercheque is de perfecte afsluiting van een dagje uit. Weert is een bruisende stad met een winkelcentrum en vele culturele bezienswaardigheden, maar is ook omringd door natuur, rust en ruimte. Genieten maar!

Contactgegevens:

Hostellerie Munten
Wilhelminasingel 276
6001GV Weert
Telefoon: 
0495-531057
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Hostellerie Munten

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Wilhelminasingel 276
6001GV Weert
Telefoon: 
0495-531057
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Eetcafé Munten

Restaurant Munten

Weert
A la carte and Afhalen
Adres: 
Wilhelminasingel 276
6001GV Weert
Telefoon: 
0495-531057
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Restaurant Munten
Adres: 
Beekstraat 54
6001 GJ Weert
Telefoon: 
0495740000
Nationale Diner Cadeaukaart Weert De Stadskantien (Alleen voor bezorging of afhaal)