Restaurant Munten

Weert (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

U vindt dit sfeervolle hotel en restaurant in een voormalig Penitentenklooster in het centrum van het Limburgse Weert. Als het weer het toe laat kunt u ook plaats nemen in de schitterende stadstuin. Hier komt u weer helemaal tot rust onder het genot van een hapje en drankje. U hoeft overigens geen hotelgast te zijn om te komen eten bij Restaurant Munten.

De chef-kok van Restaurantt Munten heeft een mooie kaart samengesteld, waarbij een groot deel wordt geïnspireerd door de allerlekkerste seizoensproducten. Zo kunt u zich elke twee maanden weer helemaal opnieuw laten verassen door bijzondere gerechten. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere op de huid gebakken kabeljauw met wortel, sojabonen en oosterse jus. En wat dacht u van de winterse rosé gebraden hertenbiefstuk met pastinaak, wintergroenten en jus van laurier? Ook als u van oesters en kreeft houdt, bent u bij Restaurant Munten aan het juiste adres met uw Dinerbon. U kunt deze zelf uitzoeken uit het homarium. Handig is dat ze bij ieder gerecht op de kaart aangeven welke wijn er perfect bij zal smaken. Zo bent u verzekerd van een tot in de puntjes verzorgd diner!

Het is aan te raden om uw Dinercheque te besteden aan een luxe drie-, vier- of vijfgangenmenu. Dan kunt u zelf uw gangen samenstellen aan de hand van de verschillende gerechten op de kaart. Bij Restaurant Munten geniet iedereen van een ware culinaire beleving, uitstekende service en een gezellig samenzijn! 

Contactgegevens:

Restaurant Munten
Wilhelminasingel 276
6001GV Weert
Telefoon: 
0495-531057
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Restaurant Munten

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Wilhelminasingel 276
6001GV Weert
Telefoon: 
0495-531057
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Hostellerie Munten
Adres: 
Wilhelminasingel 276
6001GV Weert
Telefoon: 
0495-531057
Nationale Diner Cadeaukaart Weert Eetcafé Munten
Adres: 
Beekstraat 54
6001 GJ Weert
Telefoon: 
0495740000
Nationale Diner Cadeaukaart Weert De Stadskantien (Alleen voor bezorging of afhaal)