Hof Cleyn Mierde

Lage Mierde (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Winkel en restaurant Hof Cleyn Mierde is te vinden in het dorpje Lage Mierde in Brabant. Sinds 1990 is dit een thuis voor buurtbewoners en een verassing voor bezoekers. Het heerlijke eten en de nostalgische ambiance is precies wat u zoekt voor een diner voor twee, een familiediner of een groepsuitje. De eigenaren serveren de heerlijkste gerechten in de Brabantse huiskamer, waar gezelligheid en gastvrijheid altijd voorop staat! Ze accepteren nu ook uw Dinercheque als geldig betaalmiddel.

In de middag bent u al van harte welkom bij Hof Cleyn Mierde. Dan kunt u iets uitzoeken van de kleine kaart waaronder verse belegde broodjes, eiergerechten of een echt Brabants worstenbroodje. Het is ook leuk om uw Dinercheque te besteden aan een luxe high tea met sandwiches, scones en gebakjes! Op de avondkaart vindt u de allerlekkerste gerechten van het seizoen. Deze worden met zorg samengesteld door de vakkundige chef-kok. Ze hebben gekozen om zoveel mogelijk producten van lokale en biologische leveranciers te gebruiken. Ook gebruiken ze geen half-klaar producten of smaakversterkers en maken ze de bouillons zelf. Dit zorgt voor de heerlijkste gerechten van topkwaliteit! Bestel bijvoorbeeld met uw Dinercheque de eendenborstfilet met gesmolten eendenlever, de zeewolf met kreeftensaus of de ravioli met bospaddenstoelen-spinaziesaus.

Wilt u het liefst uitgebreid dineren met uw Dinercheque? Ga dan voor een feestelijk keuzemenu van drie gangen of één van de verassingsmenu’s. Uw maaltijd wordt dan volledig in de handen gelegd van de chef. Een mooi glas wijn maakt uw diner compleet!

Contactgegevens:

Hof Cleyn Mierde
Dorpsplein 18-20
5094 GJ Lage Mierde
Telefoon: 
0135092736
Nationale Diner Cadeaukaart Lage Mierde Hof Cleyn Mierde

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Auberge de Hilver

Baarschot
A la carte and Afhalen
Adres: 
Westelbeersedijk 6
5087TK Baarschot
Telefoon: 
0135043051
Nationale Diner Cadeaukaart Baarschot Restaurant Auberge de Hilver

Restaurant De Klok

Reusel
A la carte and Afhalen
Adres: 
Turnhoutseweg 32
5541NZ Reusel
Telefoon: 
0497641320
Nationale Diner Cadeaukaart Reusel Restaurant De Klok
Adres: 
Westelbeersedijk 6
5087TK Baarschot
Telefoon: 
0135043051
Nationale Diner Cadeaukaart Baarschot Hotel Auberge de Hilver