Restaurant Auberge de Hilver

Baarschot (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke en onverwachte bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in het mooie Brabantse Diessen-Baarschot? Dan hebben wij voor u nu een uniek idee. U kunt namelijk met uw dinercheque gaan dineren in het restaurant van Auberge de Hilver. Het lijkt in eerste instantie wellicht gek om in een restaurant van een hotel te gaan eten wanneer u daar geen overnachting heeft geboekt, maar het kan juist erg leuk zijn. Kom daarom nu genieten van de fijne ambiance en de heerlijke gerechten die u kunt verwachten in het restaurant van Auberge de Hilver en ervaar zelf hoe gezellig een restaurant in een hotel kan zijn!

Wanneer u Auberge de Hilver bezoekt, dan kunt u zich heerlijk laten verassen door de chefs. Zij werken graag met verse ingrediënten en dat proeft u! Of u nu ’s avonds komt voor een utgebreid diner met een voor, hoofd en een zoet nagerecht, of dat u juist in de middag komt lunchen met zakenpartners, het kan allemaal en op ieder moment van de dag kunt u gerechten van hoogstaande kwaliteit verwachten. Kwaliteit staat bij de chef namelijk zeer hoog in het vaandel en dat mag u ook zeker verwachten op een plek als Auberge de Hilver.

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden die dit restaurant in een hotel u biedt? Twijfel dan niet langer en breng een bezoek aan Auberge de Hilver. Kom met vrienden, familie, collega’s of anderen en vergeet bovenal niet om bij uw bezoek uw dinercheque mee te brengen, hiermee kunt u namelijk het hele jaar door de rekening betalen!

Contactgegevens:

Restaurant Auberge de Hilver
Westelbeersedijk 6
5087TK Baarschot
Telefoon: 
0135043051
Nationale Diner Cadeaukaart Baarschot Restaurant Auberge de Hilver

Meer restaurants in de buurt

Kookgenoten

Hilvarenbeek
A la carte and Afhalen
Adres: 
Gelderstraat 27
5081AA Hilvarenbeek
Telefoon: 
013-5055846
Nationale Diner Cadeaukaart Hilvarenbeek Kookgenoten

Roots Foodbar

Hilvarenbeek
A la carte and Afhalen
Adres: 
Gelderstraat 40
5081 AC Hilvarenbeek
Telefoon: 
0135052290
Nationale Diner Cadeaukaart Hilvarenbeek Roots Foodbar
Adres: 
Westelbeersedijk 6
5087TK Baarschot
Telefoon: 
0135043051
Nationale Diner Cadeaukaart Baarschot Hotel Auberge de Hilver