Paviljoen Cnossen Leekstermeer

Roden (DR)
Soort keuken: 
Frans
Omschrijving: 

Het Leekstermeer is niet iedereen bekend. Dit is eeuwig zonde, het idyllische meer, gelegen op de grens van Groningen en Drenthe, is een perfecte locatie voor de watersport, vakantie vieren en natuurlijk lekker eten. Een lekker drankje nuttigen terwijl u de zon achter de rietkragen ziet zakken is een onvergetelijke herinnering. En paviljoen Cnossen, in samenwerking met de Dinercheque, kan dit leveren. Het uitzicht dat u op het terras van Cnossen ervaart is niet in woorden uit te drukken. U zult het zelf moeten zien.

Het uitzicht is niet het enige waar Cnossen bekend om staat. Hun heerlijke eten is een welkome toevoeging aan een al buitengewone ervaring. De kaart is Frans maar laat zich sterk beïnvloeden door andere keukens. De chefkok heeft hiervoor gekozen zodat hij het beste van menu dat bij het uitzicht past kan samenstellen. U kunt hierbij denken aan de dorade filet of de gegrilde Halloumi. Er wordt natuurlijk ook rekening gehouden met de kinderen. Zo is er bijvoorbeeld een speciale kinderkaart en is er een kinderkamer waar de kleinsten hun avond met veel plezier kunnen doorbrengen. Er is voor de oudere kinderen op steenworp afstand een speeltuin en tijdens de zomer kunnen ze zich uitleven op het speelvlot.

U bent van harte welkom bij paviljoen Cnossen, het team zal altijd voor u klaar staan om de avond onvergetelijk te maken. Of misschien geeft u liever de ervaring cadeau. Dat kan met de dinercheque.

Contactgegevens:

Paviljoen Cnossen Leekstermeer
Meerweg 13
9312 TC Roden
Telefoon: 
0594-512073
Nationale Diner Cadeaukaart Roden Paviljoen Cnossen Leekstermeer

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Heerestraat 1
9301 AC Roden
Telefoon: 
0505019192
Nationale Diner Cadeaukaart Roden Het Wapen van Drenthe
Adres: 
Piepke 4
9351 AH Leek
Telefoon: 
0594696374
Nationale Diner Cadeaukaart Leek Grande Pizzeria Ristorante

Toko Jawi

Roden
Afhalen
Adres: 
Albertsbaan 9
9301 KS Roden
Telefoon: 
0503051692
Nationale Diner Cadeaukaart Roden Toko Jawi