Grieks Restaurant Agora

Tilburg (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Op reis naar het zonnige Griekenland met uw Dinercheque. Dat kan in Tilburg bij Taverna de Griek. Taverna de Griek is een nieuw restaurant, gelegen in het centrum van Tilburg op loopafstand van het Centraal Station. ‘De Griek’ is gevestigd in het pand waar voorheen ‘Zorba de Griek’ zat. Zo hebben wij de Griekse identiteit van het pand dan ook in stand weten te houden! Bij Taverna de Griek kunt u genieten van een diverse reeks authentieke Griekse specialiteiten. Dit restaurant wordt uitgebaat door twee broers die ruime internationale ervaring hebben opgedaan in Griekse restaurants in onder meer België, Duitsland en Zwitserland. Na deze omzwervingen hebben de broers besloten om in het levendige Tilburg zelf een Grieks restaurant op poten te zetten. Met uw Dinercheque kunt u bij Taverna de Griek genieten van authentieke Griekse gerechten in een informele, gezellige en ontspannen sfeer. Bij ons kunt u zich zonder moeite wanen in het mooie Griekenland!

Laat u met uw Dinercheque verleiden door de kruidige, rijke smaken van de Griekse keuken. Met uw Dinercheque kunt u in ons restaurant genieten van Griekse tapas (mezedos). Het Griekse antwoord op de Spaanse tegenhanger! Verder hebben wij een groot aantal andere Griekse gerechten op de kaart staan. Geniet van een lekkere Griekse soep of salade. Kies daarna voor een mooi (vegetarisch) hoofdgerecht en sluit af met een lekker dessert. Klassieke Griekse drankjes zoals ouzo en Metaxa ontbreken natuurlijk ook niet.

Kom een keer gezellig langs bij ons in Tilburg en neem uw Dinercheque mee. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons op bezoek komt!

Contactgegevens:

Grieks Restaurant Agora
Heuvelring 33 A
5038 CJ Tilburg
Telefoon: 
0135358696
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Grieks Restaurant Agora

Meer restaurants in de buurt

Het Wapen van Tilburg

Tilburg
A la carte and Afhalen
Adres: 
Spoorlaan 362
5038CD Tilburg
Telefoon: 
0135422692
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Het Wapen van Tilburg
Adres: 
Heuvel 39
5038CS  Tilburg
Telefoon: 
013-5431132
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Restaurant L Orangerie

Monkey Coffee Tilburg

Tilburg
A la carte and Afhalen
Adres: 
Pieter Vreedeplein 160
5038 BW Tilburg
Telefoon: 
0138795011
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Monkey Coffee Tilburg