Grieks Restaurant Agora

Tilburg (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Op reis naar het zonnige Griekenland met uw Dinercheque. Dat kan in Tilburg bij Taverna de Griek. Taverna de Griek is een nieuw restaurant, gelegen in het centrum van Tilburg op loopafstand van het Centraal Station. ‘De Griek’ is gevestigd in het pand waar voorheen ‘Zorba de Griek’ zat. Zo hebben wij de Griekse identiteit van het pand dan ook in stand weten te houden! Bij Taverna de Griek kunt u genieten van een diverse reeks authentieke Griekse specialiteiten. Dit restaurant wordt uitgebaat door twee broers die ruime internationale ervaring hebben opgedaan in Griekse restaurants in onder meer België, Duitsland en Zwitserland. Na deze omzwervingen hebben de broers besloten om in het levendige Tilburg zelf een Grieks restaurant op poten te zetten. Met uw Dinercheque kunt u bij Taverna de Griek genieten van authentieke Griekse gerechten in een informele, gezellige en ontspannen sfeer. Bij ons kunt u zich zonder moeite wanen in het mooie Griekenland!

Laat u met uw Dinercheque verleiden door de kruidige, rijke smaken van de Griekse keuken. Met uw Dinercheque kunt u in ons restaurant genieten van Griekse tapas (mezedos). Het Griekse antwoord op de Spaanse tegenhanger! Verder hebben wij een groot aantal andere Griekse gerechten op de kaart staan. Geniet van een lekkere Griekse soep of salade. Kies daarna voor een mooi (vegetarisch) hoofdgerecht en sluit af met een lekker dessert. Klassieke Griekse drankjes zoals ouzo en Metaxa ontbreken natuurlijk ook niet.

Kom een keer gezellig langs bij ons in Tilburg en neem uw Dinercheque mee. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons op bezoek komt!

Contactgegevens:

Grieks Restaurant Agora
Heuvelring 33 A
5038 CJ Tilburg
Telefoon: 
0135358696
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Grieks Restaurant Agora

Meer restaurants in de buurt

Crostino

Tilburg
Afhalen and Italiaans
Adres: 
Pieter Vreedeplein 6
5038BP Tilburg
Telefoon: 
0237516653
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Crostino

Restaurant Grill-ig

Tilburg
A la carte and Tapas
Adres: 
Heuvel 18
5038CN Tilburg
Telefoon: 
0132070696
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Restaurant Grill-ig

Banzai

Tilburg
A la carte and Afhalen
Adres: 
Heuvel 25
5038 CP Tilburg
Telefoon: 
0132032060
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Banzai