Taverna de Griek

Tilburg (NB)
Soort keuken: 
Grieks
Omschrijving: 

Op reis naar het zonnige Griekenland met uw Dinercheque. Dat kan in Tilburg bij Taverna de Griek. Taverna de Griek is een nieuw restaurant, gelegen in het centrum van Tilburg op loopafstand van het Centraal Station. ‘De Griek’ is gevestigd in het pand waar voorheen ‘Zorba de Griek’ zat. Zo hebben wij de Griekse identiteit van het pand dan ook in stand weten te houden! Bij Taverna de Griek kunt u genieten van een diverse reeks authentieke Griekse specialiteiten. Dit restaurant wordt uitgebaat door twee broers die ruime internationale ervaring hebben opgedaan in Griekse restaurants in onder meer België, Duitsland en Zwitserland. Na deze omzwervingen hebben de broers besloten om in het levendige Tilburg zelf een Grieks restaurant op poten te zetten. Met uw Dinercheque kunt u bij Taverna de Griek genieten van authentieke Griekse gerechten in een informele, gezellige en ontspannen sfeer. Bij ons kunt u zich zonder moeite wanen in het mooie Griekenland!

Laat u met uw Dinercheque verleiden door de kruidige, rijke smaken van de Griekse keuken. Met uw Dinercheque kunt u in ons restaurant genieten van Griekse tapas (mezedos). Het Griekse antwoord op de Spaanse tegenhanger! Verder hebben wij een groot aantal andere Griekse gerechten op de kaart staan. Geniet van een lekkere Griekse soep of salade. Kies daarna voor een mooi (vegetarisch) hoofdgerecht en sluit af met een lekker dessert. Klassieke Griekse drankjes zoals ouzo en Metaxa ontbreken natuurlijk ook niet.

Kom een keer gezellig langs bij ons in Tilburg en neem uw Dinercheque mee. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons op bezoek komt!

Contactgegevens:

Taverna de Griek
Heuvelring 33 A
5038 CJ Tilburg
Telefoon: 
013-5358696
Nationale Diner Cadeaukaart  Taverna de Griek

Meer restaurants in de buurt

Blauw Eten en Drinken Goirle

Goirle
A la carte, Europees, Vegetarisch, Vis and Vlees
Adres: 
Kloosterstraat 4
5051RD Goirle
Telefoon: 
+31135902276
Nationale Diner Cadeaukaart  Blauw Eten en Drinken Goirle

De 2 Bourgondiërs

Hilvarenbeek
A la carte, Europees, Frans and Hollands
Adres: 
Tilburgseweg 51
5081 NG Hilvarenbeek
Telefoon: 
0135353537
Nationale Diner Cadeaukaart  De 2 Bourgondiërs
Adres: 
Trouwlaan 189
5021WG Tilburg
Telefoon: 
0138229949
Nationale Diner Cadeaukaart  Kolektivo