Restaurant L Orangerie

Tilburg (NB)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Bij Restaurant L’Orangerie in Tilburg beleeft u een culinair avondje uit in een gemoedelijke Brabantse sfeer. Het staat bekend om haar uitzonderlijke gastvrijheid, laagdrempelige prijzen en verfijnde gerechten. Iedereen is welkom! Ook u bent met uw Dinercheque uitgenodigd om te komen genieten van een hapje en drankje. Restaurant L’Orangerie is dagelijks geopend tussen 16:00 en 22:00, behalve op woensdag.

De keuken van L’Orangerie is Frans-Mediterraan met wereldse invloeden. De gerechten op de menukaart zijn klassiek, maar hebben toch een eigentijdse twist. De gepassioneerde chefs laten u graag kennis maken met hun creatieve smaakcombinaties. Met uw Dinercheque kunt u a la carte bestellen óf een drie-, vier- of vijfgangenmenu bestellen, waarbij u zelf de samenstelling bepaald. Dit kan al vanaf €28! Het uitgangspunt is dat iedereen zich welkom moet voelen bij Restaurant L’Orangerie. Daarom zijn de gerechten op de kaart zeer divers en ingespeeld op het seizoen. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinercheque de wildstoverij van hert en wildzwijn, scholfilet op romige truffelfettuccini of risotto van parelgort met boerenkool en geitenkaas. Bij L’Orangerie doen ze er alles aan om u een heerlijke avond te bezorgen!

Het team van Restaurant L’Orangerie is trots op Brabant en de streek waarin ze leven. Daarom werken ze graag samen met lokale leveranciers die dezelfde passie voor mooie en verantwoorde producten delen. Zo hebben ze bijvoorbeeld gekozen voor vlees van Henk Broeders uit Berkel Enschot en broodjes van Bikken en Bakken Bakkerij uit de Piushaven. Zo zijn uw gerechten altijd vers en heerlijk van smaak. Kom dus dineren bij L’Orangerie en neem uw Dinercheque mee.

Contactgegevens:

Restaurant L Orangerie
Heuvel 39
5038CS  Tilburg
Telefoon: 
013-5431132
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Restaurant L Orangerie

Meer restaurants in de buurt

Grieks Restaurant Agora

Tilburg
A la carte and Afhalen
Adres: 
Heuvelring 33 A
5038 CJ Tilburg
Telefoon: 
0135358696
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Grieks Restaurant Agora
Adres: 
Willem II Straat 52A
5038 BH tilburg
Telefoon: 
0135425229
Nationale Diner Cadeaukaart tilburg Restaurant Waanzinnig

Monkey Coffee Tilburg

Tilburg
A la carte and Afhalen
Adres: 
Pieter Vreedeplein 160
5038 BW Tilburg
Telefoon: 
0138795011
Nationale Diner Cadeaukaart Tilburg Monkey Coffee Tilburg