Grand Café Mr. Bakels

Groningen (GR)
Soort keuken: 
A la carte and Biologisch
Omschrijving: 

Wist u dat u de mogelijkheid heeft om met uw dinercheque te gaan dineren op een bijzondere locatie aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen? U bent namelijk zeven dagen per week welkom bij Grand Café Groningen om met uw dinercheque te komen genieten van een kopje koffie met een stuk taart, een uitgebreide brunch, een high tea, een lekker borrel met een goed glas wijn of een uitgebreid diner. Grand Café Groningen is gevestigd in een prachtig 19de eeuws pand dat ooit eigendom was van de Steenkolen handelsvereniging en dit zorgt voor een bijzondere ambiance.

Wat ook bijzonder is aan Grand Café Groningen, is dat er door de chefs die met veel plezier in de keuken staan altijd wordt gewerkt met lokale producten. Het liefst ook nog biologisch. De reden hiervoor is dat het zowel goed is voor het milieu als voor de economie van de mooie provincie Groningen. Bovendien kunt u hier met uw dinercheque zelf ook van profiteren, want het gebruik van lokale en biologische ingrediënten zorgt voor extra smaakvolle en gezonde gerechten! Op het menu staan dus duurzame vis, voedsel van lokale boeren en brood van de ambachtelijke bakker. U kunt dus eten van hoge kwaliteit verwachten bij uw bezoek!

Kom zelf de mooie locatie bekijken en proef van alle heerlijkheden die op de regelmatig wisselde kaart staan. Het team van Grand café Groningen hoopt u snel welkom te mogen heten, en uw dinercheque is natuurlijk ook welkom! Wij wensen u een fijne middag of avond toe bij Grand Café Groningen.

Contactgegevens:

Grand Café Mr. Bakels
Gedempte Zuiderdiep 56
9711HK Groningen
Telefoon: 
0503640081
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Grand Café Mr. Bakels

Meer restaurants in de buurt

Da Carlo

Groningen
Afhalen and Italiaans
Adres: 
Gedempte Zuiderdiep 36
9711 HH Groningen
Telefoon: 
050-3135796
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Da Carlo

Fresh Today

Groningen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Carolieweg 9
9711 LP Groningen
Telefoon: 
0507119972
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Fresh Today

Eetcafé d'Ouwe Brandweer

Groningen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Gedempte Zuiderdiep 75-77
9711 HC Groningen
Telefoon: 
0503180323
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Eetcafé d'Ouwe Brandweer