Da Carlo

Groningen (GR)
Soort keuken: 
Afhalen and Italiaans
Omschrijving: 

In het hartje van Groningen is onlangs Da Carlo weer heropend. Het heerlijke huiskamer stijl restaurant met de overheerlijke Italiaanse keuken hoopt snel op uw bezoek. Met een Dinercheque van Diner Cadeau kan dat bezoek natuurlijk nog spoediger.

Bij Da Carlo hebben ze de sfeer en gezelligheid van de Spaanse tappas gecombineerd met de heerlijke smaken van de Italiaanse keuken. Het zal niemand verbazen dat dit een buitengewoon goede mix is. Doordat ze de portiegrootte hebben aangepast kunt een hele avond lang blijven genieten. En door het grote aanbod van Da Carlo kunt u op een heuse ontdekkingstocht door Italië. U zult smaken verkennen van Milaan tot Calbria. En dat terwijl u gewoon in Groningen blijft. Het zal even wennen zijn als u aan het eind van de avond weer terug bent in Nederland. Er zijn weinig plekken die dat kunnen maar Da Carlo is daar zeker ééntje van.

Da Carlo heeft naast een uitgebreide kaart ook een uitgebreid assortiment arrangementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Ladies Night, waar u en uw vriendinnen een hele avond mee onder de pannen zijn. Of bijvoorbeeld de Italian Style High Tea waar u compleet verwend wordt.

De vele voordelen van Da Carlo zijn duidelijk. Als u nog een reden nodig heeft om u over te halen dan is dat deze, met een Dinercheque is de drempel om langs te gaan in Groningen bijna niet bestaand. Kom dus snel langs of geef dit restaurant cadeau. Het personeel wacht in ieder geval met smart op uw bezoek. Stel ze niet teleur.

Contactgegevens:

Da Carlo
Gedempte Zuiderdiep 36
7711 HH Groningen
Telefoon: 
050-3135796
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Da Carlo

Meer restaurants in de buurt

Grand Cafe Groningen

Groningen
A la carte and Biologisch
Adres: 
Gedempte Zuiderdiep 56
9711HK Groningen
Telefoon: 
0503640081
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Grand Cafe Groningen

Fresh Today

Groningen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Carolieweg 9
9711 LP Groningen
Telefoon: 
0507119972
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Fresh Today

Eetcafé d'Ouwe Brandweer

Groningen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Gedempte Zuiderdiep 75-77
9711 HC Groningen
Telefoon: 
0503180323
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Eetcafé d'Ouwe Brandweer