Gouds Glas

Gouda ()
Omschrijving: 

Wij geloven in samen toosten op mooie momenten, samen zijn en samen vieren, samen creëren en samen genieten van het grote maar ook van het kleine. Het maken van de mooiste herinneringen doe je samen. 

In het voorjaar van 2020 hebben wij onze deuren aan het bruisende marktplein van Gouda geopend. Joost Zekveld heeft zijn kennis en passie voor het horeca vak opnieuw aangesproken, waaruit Gouds Glas is ontstaan. Het restaurant vormt met zijn ruime 800 vierkante meter een geschikte plek voor ieder gezelschap; groot of klein.

Als je bij ons binnenkomt zullen de zes grote glas in lood ramen snel de aandacht trekken. De ramen zijn een verwijzing naar de glas in lood ramen van de Goudse Sint-Janskerk die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan. Op elk raam is een afbeelding te zien van lokale landschappen, gebouwen of bedrijven. Het pand beschikt over vijf verschillende ruimtes, die ieder geschikt zijn voor verschillende aangelegenheden. Ook is het vroeger een beursgebouw geweest waar vele trouwerijen plaats gevonden hebben. Wij zijn daarom extra trots op het feit dat je bij ons ook elkaar het ja-woord kunt geven en daarna met uw hele gezelschap kunt feesten! Of je nu onder de glazen koepel in het grote restaurant wilt dineren, wilt vergaderen in de unieke wijnbar of wilt borrelen op de vide of op het terras, bij Gouds Glas ben je van harte welkom! 

De lokale seizoensproducten spelen een hoofdrol in de keuken van onze internationale chef Jozsef Banicz. Elk seizoen maakt hij met zijn team de lekkerste gerechten klaar. Laat je verrassen door heerlijke gedurfde smaakcombinaties met bijpassende wijnen, geselecteerd door onze wijnkenners. En bovenal, geniet van het samen zijn.

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

Contactgegevens:

Gouds Glas
Markt 40
2801JK Gouda
Telefoon: 
0182717708
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Gouds Glas

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Belvedere

Gouda
A la carte and Afhalen
Adres: 
Markt 45
2801 JK Gouda
Telefoon: 
+310182512421
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Restaurant Belvedere
Adres: 
Markt 10
2801 JG Gouda
Telefoon: 
0182338337
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda Lunchcafe Juuls

La Cantina

Gouda
A la carte
Adres: 
Markt 32
2801 JJ Gouda
Telefoon: 
0182820332
Nationale Diner Cadeaukaart Gouda La Cantina