Gasterij Manjefiek

Kollum (FR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Aan de Voorstraat 63 in het Friese plaatsje Kollum vindt u Gasterij Manjefiek. Gasterij Manjefiek is een restaurant met een bijzonder concept. U kunt hier namelijk heerlijke döner, Turkse en Italiaanse pizza, shoarma en kebab eten met uw dinercheque, maar het is alles behalve een snackbar of een shoarmazaak. Het restaurant bevindt zich in een mooi pand dat is gelegen op de hoek van de straat. Het pand geeft een chique indruk, maar binnen bij Gasterij Manjefiek is het vooral gewoon gezellig. Het vrolijke personeel maakt u graag wegwijs met de verschillende soorten maaltijden en zal ervoor zorgen dat het u bij uw bezoek aan Gasterij Manjefiek met uw dinercheque aan niets zal ontbreken.

Op het menu van Gasterij Manjefiek vindt u een keur aan verschillende soorten gerechten. Onder andere ambachtelijk bereide shoarma, döner en kebab, die u echt eens geproefd moet hebben! Ook kunt u iedere soort Italiaanse pizza bestellen die u maar kunt bedenken en zijn er speciale schotels zoals de Caribbean schotel, de kipfilet schotel en de Manjefiek schotel. Ook de Manjefiekburger springt in het oog. Dit is een huisgemaakte hamburger op een knapperige sesambol die wordt geserveerd met gebakken ui, paprika, champignons en speciale saus. Bent u vegetarisch? Probeert u dan eens de heerlijke kruidige Falafelschotel! Voor iedereen staat er wel wat wils op het menu en een gebrek aan keuze zal u zeker niet ervaren bij uw bezoek met uw dinercheque aan Gasterij Manjefiek.

Kom vooral zelf proeven van de ambachtelijke gerechten op deze mooie locatie in Friesland. U bent van harte welkom en uw dinercheque natuurlijk ook!

Contactgegevens:

Gasterij Manjefiek
Voorstraat 63
9291CD Kollum
Telefoon: 
0511453378
Nationale Diner Cadeaukaart Kollum Gasterij Manjefiek

Meer restaurants in de buurt

Old Dutch

De Westereen
All you can eat and Buffet
Adres: 
Noarder stasjionsstrjitte 52-54
9271CL De Westereen
Telefoon: 
0511442638
Nationale Diner Cadeaukaart De Westereen Old Dutch

De IJsherberg

Dokkum
A la carte, Afhalen and Steakhouse
Adres: 
Harddraversdijk 1
9101 XA Dokkum
Telefoon: 
0519229500
Nationale Diner Cadeaukaart Dokkum De IJsherberg

Grillroom Pizzeria Anatolia

Surhuisterveen
A la carte and Afhalen
Adres: 
De Kolk 35
9231 CV Surhuisterveen
Telefoon: 
0512356771
Nationale Diner Cadeaukaart Surhuisterveen Grillroom Pizzeria Anatolia