Old Dutch

Zwaagwesteinde (FR)
Soort keuken: 
All you can eat and Buffet
Omschrijving: 

Restaurant Old Dutch is het ultieme buffetrestaurant in Friesland. U bent hier van harte welkom met uw familie, vriendengroep of gewoon gezellig met z’n tweeën. Samen geniet u van een feestelijke avond uit én een zeer uitgebreid buffet. Ze accepteren bij Old Dutch nu ook uw Dinercheque. Het restaurant is gemakkelijk met de trein of auto te bereiken vanaf Leeuwarden, Dokkum of Drachten. Parkeren doet u natuurlijk gewoon voor de deur.

Old Dutch is geopend op donderdag tot en met zondag. In het weekend kunt u voor slechts €19,95 genieten van een zéér uitgebreid buffet. Dit kunt u ook met uw Dinercheque bestellen. Gedurende een periode van 2,5 uur kunt u onbeperkt opscheppen van heerlijke grillspecialiteiten, soepen, salades, tapas en het verleidelijke dessertbuffet. Dit is een leuke manier om veel verschillende gerechten te proeven! Door middel van ‘’Live Cooking’’ krijgt u altijd vers bereide vlees- en visgerechten op uw bord. Uiteraard kunt u ook gewoon a la carte bestellen met uw Dinercheque. Op de menukaart vindt u vooral smakelijke vleesspecialiteiten, zoals spareribs, karbonade en Argentijnse steak. Elk gerecht wordt standaard met gebakken aardappelen, Hollands oerfrites, rauwkost en warme groente geserveerd.

Wilt u graag uw kinderen mee nemen naar Old Dutch? Ook zij kunnen voor een kinderprijs opscheppen van het buffet of gewoon een kindermenu bestellen. Tussen de gangen door kunnen ze tekenen aan de tekentafel of een kinderfilm kijken. Zo kunt u met extra aandacht genieten van uw diner met uw Dinercheque!

Contactgegevens:

Old Dutch
Noarderstasjionsstrjitte 52-54
9271CL Zwaagwesteinde
Telefoon: 
0511442638
Nationale Diner Cadeaukaart Zwaagwesteinde Old Dutch

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
de Passaazje 1
9251CX Burgum
Telefoon: 
0511469376
Nationale Diner Cadeaukaart Burgum Brasserie Amerens

Café en Zalencentrum De Kruisweg

Damwâld
A la carte and Eetcafé
Adres: 
Hoofdweg 42
9104BG Damwâld
Telefoon: 
0511705580
Nationale Diner Cadeaukaart Damwâld Café en Zalencentrum De Kruisweg

De Iterij

Oudwoude
A la carte
Adres: 
Foarwei 23
9294KC Oudwoude
Telefoon: 
0511-705255
Nationale Diner Cadeaukaart Oudwoude De Iterij