Familia

Maastricht (LI)
Soort keuken: 
A la carte, Italiaans, Mediterraans, Steakhouse and Vlees
Omschrijving: 

’s middag heerlijk uitgebreid borrelen op het zonnige terras, ’s avonds lekker eten en dan ook nog een dansje wagen? Bij het populaire Grand Café EDD’s kan dit allemaal. Al ruim 15 jaar is EDD’s een naam van formaat in Maastricht, waar het gevestigd is in de Heggestraat op een steenworp afstand van het Vrijthof. Zes dagen in de week kunt u hier van 12.00 ’s ochtends tot ’s avonds laat binnenlopen voor lunch, diner, borrel en een feestje. Ook met uw Dinercheque. EDD’s is bekend bij elke Maastrichtenaar maar ook een favoriete plek voor de toeristen en dagjesmensen die de echte Maastrichtse gezelligheid willen proeven.

EDD is de afkorting van Eat, Drink & Dance. ‘Eat & Drink’ wordt verzorgd door onze bistrokeuken. Op de kaart zult u heerlijke specialiteiten vinden zoals Maastrichts zuurvlees, spare-ribs en steaks. Maar ook de vegetariër is bij EDD’s aan het juiste adres. Bij een heerlijk hapje, hoort een lekker drankje. Daarom kunt u bij EDD’s een keuze maken uit vele lekkere speciaalbieren en goede wijnen.

Dan terug naar het Dance-gedeelte. Grand Café EDD’s valt meteen op door zijn bijzondere inrichting. Elementen van de oude Limburgse mijnen, zoals originele lampen, een schachtventilator en de glazen lichtkoepel, worden gecombineerd met moderne elementen en de mooie kunt uit moeders atelier. Een prachtig decor voor de vele live muziekavonden zoals de Jazz Night elke donderdag en de Dance Night op zaterdag.

Bij Grand Café EDD’s kunt u echt Limburgs genieten. EDD’s is van alle markten thuis en weet u altijd een bijzondere ervaring te bezorgen. Neem uw Dinercheque mee en ontdek het zelf.

Contactgegevens:

Familia
Heggenstraat 3
6211 GW Maastricht
Telefoon: 
043-3521717
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Familia

Meer restaurants in de buurt

Bokes

Maastricht
A la carte
Adres: 
Platielstraat 7
6211 GV Maastricht
Telefoon: 
043-3253000
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Bokes

De Dikke Dragonder

Maastricht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Platielstraat 21
6211GV Maastricht
Telefoon: 
0433214187
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht De Dikke Dragonder
Adres: 
Platielstraat 13-15
6211 GV Maastricht
Telefoon: 
0433214400
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Cafe van Bommel