Grand Cafe D'n Ingel

Maastricht (LI)
Soort keuken: 
A la carte and Frans
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in Maastricht? U kunt nu met uw dinercheque terecht bij een erg leuk Grand Café aan het historische Vrijthof! Bij Grand Café d’n Ingel bent u al vanaf ’s ochtends vroeg welkom voor een lekker ontbijtje en later op de dag voor een stevige lunch en een verassend diner. Op het Vrijthof is het doorgaans een gezellig komen en gaan van lokale bewoners en bezoekers van de mooie stad. Vanuit Grand Café d’n Ingel heeft u hier goed zicht op, terwijl u zelf in het romantische, klassieke interieur geniet van het lekkerste eten.

Zoals gezegd begint het culinaire feest met de dinercheque bij Grand Café d’n Ingel al ’s Ochtends vroeg. U kunt dan komen genieten van een d’n Ingel ontbijt, een typisch Maastrichts ontbijt vol variatie dat is samengesteld voor een goed begin van de dag. Het bestaat uit onder andere verschillende broodsoorten, roerei met spek, koffie en jus ‘d orange en zorgt ervoor dat u helemaal klaar bent om de dag te beginnen!

’s Middags en ’s avonds geniet u van de lekkerste gerechten die worden vervaardigd van verse producten. Deze producten komen bij voorkeur uit de streek, wat niet moeilijk is omdat de landerijen van Limburg de heerlijkste producten leveren. De chef kookt iedere avond voor u met veel liefde en passie en dat proeft u terug! Hopelijk mag Grand Café d’n Ingel u snel verwelkomen met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Grand Cafe D'n Ingel
Vrijthof 13
6211LD Maastricht
Telefoon: 
0433217226
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Grand Cafe D'n Ingel

Meer restaurants in de buurt

De Dikke Dragonder

Maastricht
A la carte and Afhalen
Adres: 
Platielstraat 21
6211GV Maastricht
Telefoon: 
0433214187
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht De Dikke Dragonder

Familia

Maastricht
A la carte, Italiaans, Mediterraans, Steakhouse and Vlees
Adres: 
Heggenstraat 3
6211 GW Maastricht
Telefoon: 
043-3521717
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Familia
Adres: 
Platielstraat 13-15
6211 GV Maastricht
Telefoon: 
0433214400
Nationale Diner Cadeaukaart Maastricht Cafe van Bommel