Eeterij D'n Bal

Oosterhout (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Welkom bij Eeterij d’n Bal. Bij deze gezellige eterij in het Brabantse Oosterhout kunnen gasten al jaren lang terecht voor een gezellige avond. De eterij heeft een gemoedelijke en informele sfeer, en bovendien een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. De ligging in het stadcentrum van Oosterhout maakt het de ideale locatie om aan te schuiven na een dag winkelen of een bezoek aan een van de vele bezienswaardigheden die Oosterhout rijk is. U kunt hier nu ook zelf terecht met uw dinercheque voor de lekkerste eetcafé gerechten van Oosterhout!

De naam van de eterij heeft een rijke geschiedenis. Vanaf het begin van de 19e eeuw werd op de plaats van Eeterij d’n Bal al een café uitgebaat. Dat café is in de vijftiger jaren overgenomen door Balthasar en Jaans Besems. De volkswijk waarin het café gevestigd was vond Balthasar veel te deftig en verzon toen voor hem een bijnaam: d’n Bal. De eigenlijke naam van het café was destijds bij niemand bekend, maar café d’n Bal wist iedere Oosterhouter te vinden!

U kunt zich voorstelle dat Eeterij d’n Bal een begrip is in Oosterhout. Het is dus zeker de moeite waard om hier eens met uw dinercheque te gaan eten of borrelen en zo ook de lokale bevolking te ontmoeten. Brabanders weten wel hoe ze gezelligheid moeten creëren en bij Eeterij d’n Bal is dat niet anders. Kom het zelf ervaren en vergeet niet uw dinercheque mee te nemen naar Eeterij d’n Bal!

Contactgegevens:

Eeterij D'n Bal
Bakkerstraat 21
4901 EA Oosterhout
Telefoon: 
0162438336
Nationale Diner Cadeaukaart Oosterhout Eeterij D'n Bal

Meer restaurants in de buurt

Akropolis Oosterhout

Oosterhout
A la carte and Afhalen
Adres: 
Klappeijstraat 3
4901 HD Oosterhout
Telefoon: 
0162423921
Nationale Diner Cadeaukaart Oosterhout Akropolis Oosterhout

Grieks restaurant Irodion

Oosterhout
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Leijsenhoek 6A
4901ET Oosterhout
Telefoon: 
0162436115
Nationale Diner Cadeaukaart Oosterhout Grieks restaurant Irodion