Akropolis Oosterhout

Oosterhout (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Als u van de authentieke Griekse keuken houdt of deze juist beter wil leren kennen, moet u bij restaurant Akropolis in Oosterhout zijn. Dit is namelijk ook één van de vele restaurants waar u dineren in ruil voor uw Dinercheque. De veelzijdige menukaart vol Griekse lekkernijen biedt voor ieder wat wils. Akropolis is dan ook zowel een geschikt restaurant voor een intiem diner voor twee als een etentje met de kinderen. De combinatie van het traditionele Griekse eten, de gemoedelijke sfeer en het enthousiaste personeel zal er voor zorgen dat u een onvergetelijke avond heeft. Reserveer dus nu alvast een tafeltje bij Akropolis en neem gerust uw Dinercheque mee!

Begin uw diner met één van de klassieke Griekse voorgerechtjes zoals zachte romige viskuitsalade (Taramosalata), wijnbladeren gevuld met rijst en gehakt (dolmadakia) of gebakken sardientjes met knoflooksaus (Sardeles). Wilt u liever van alles wat proberen? Dan is het ook mogelijk om een mix van warme en koude voorgerechtjes te bestellen met uw Dinercheque. Onder de hoofdgerechten vindt u echte Griekse gerechten. Wat dacht u bijvoorbeeld van gebakken inktvisringen, gegrilde ossenhaas met champignonsaus of spiesjes van kalfsoester? Dit is slechts een greep uit de uitgebreide menukaart van Akropolis. Uiteraard serveren ze ook klassiekers zoals giros, souflaki en bifteki.

De echte carnivoor kan bij Akropolis naar hartenlust smikkelen en smullen in ruil voor zijn of haar Dinercheque. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw eigen schotel samen te stellen, waarbij u keus heeft uit maar liefst elf verschillende vleessoorten. Dit kan al vanaf €17,50 per persoon! Het team van Akropolis hoopt uw spoedig te mogen ontvangen.

Contactgegevens:

Akropolis Oosterhout
Klappeijstraat 3
4901 HD Oosterhout
Telefoon: 
0162423921
Nationale Diner Cadeaukaart Oosterhout Akropolis Oosterhout

Meer restaurants in de buurt

Restaurant By Pascal

Oosterhout
A la carte, Afhalen, Lekker Top-100 and Lekker Top-500
Adres: 
Klappeijstraat 22
4901 HE Oosterhout
Telefoon: 
0162-436248
Nationale Diner Cadeaukaart Oosterhout Restaurant By Pascal

Grieks restaurant Irodion

Oosterhout
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Leijsenhoek 6A
4901ET Oosterhout
Telefoon: 
0162436115
Nationale Diner Cadeaukaart Oosterhout Grieks restaurant Irodion