Restaurant Batavia

Arnhem (GE)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het mooie Arnhem aan het Willemsplein staat het Indonesische restaurant Batavia. Het restaurant is ingericht met Indonesische stijlen waardoor de meest bijzondere sferen naar voren komen. Zelfs de bediening serveert in klassieke Indonesische kledij waardoor u zich helemaal thuis voelt in de Indonesische sferen. Tijdens uw bezoek zult u zich betoverd worden door de omgeving en het verrukkelijke eten. Het restaurant verzorgt diners, partyservice, catering en recepties. Met uw dinercheque kunt u hier heerlijk lunchen en dineren. Het restaurant heeft een team dat zeer vakkundig te werk gaat. U wordt altijd vriendelijk geholpen met al uw vragen en wensen. U hoeft zich uw gehele bezoek dus geen zorgen te maken!

In de keuken werken de koks met passie aan verschillende soorten gerechten. Op de menukaart staat een ruime keuze aan gerechten waaronder: grill/ kip/ vlees, voorgerechten, zee gerechten, rijs en bami gerechten en groentegerechten. Daarnaast maken de koks ook authentieke rijsttafels klaar, bestaande uit: Indonesia, combi speciaal, vegetarisch, Batavia, Istimewa en een Indonesisch diner. Er is genoeg keuze voor uw dinercheque! Alle gerechten worden elke dag vers voor u gemaakt, zo ontstaan de meest lekkere smakencombinaties. Hierdoor krijgt u alleen de verrukkelijkste gerechten geserveerd!

U kunt de hele week bij restaurant Batavia terecht van maandag tot en met zondag van 12:00 uur tot 22:00 uur. Wilt u zich laten verassen door heerlijke en betoverende gerechten? Kom dan snel langs om uw dinercheque te verzilveren!

Contactgegevens:

Restaurant Batavia
Willemsplein 13
6811KC Arnhem
Telefoon: 
0264420873
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Restaurant Batavia

Meer restaurants in de buurt

Stone Grill House

Arnhem
Internationaal
Adres: 
Nieuwe Plein 26
6811 KR Arnhem
Telefoon: 
0263515247
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Stone Grill House

Kohinoor of India - Arnhem

Arnhem
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Oude Oeverstraat 7
6811 JX Arnhem
Telefoon: 
0263514513
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Kohinoor of India - Arnhem

Bistro Robin Hood

Arnhem
A la carte and Afhalen
Adres: 
Willemsplein 30
6811 KC Arnhem
Telefoon: 
026-4456025
Nationale Diner Cadeaukaart Arnhem Bistro Robin Hood