Pekelahof

Oude Pekela (GR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque kunt u ook terecht bij Brasserie-Restaurant Pekelahof. Al jaren is dit restaurant een begrip in de omgeving. Pekelahof ligt aan de uitvalswegen naar Winschoten, Meeden en Nieuwe Pekela en heeft in deze omgeving en daarbuiten een goede naam opgebouwd. U kunt hier van tal van mogelijkheden voor een gezellig avondje uit genieten. In het restaurant is plek voor 100 couverts en de spieskamer met aparte bar telt hier nog eens 50 bij op. Deze spieskamer is hierdoor ook zeer geschikt voor feesten of andere gelegenheden waarbij u met grote groepen wilt dineren. Ook beschikt Pekelahof over een grote zaal waar tot 200 personen in kunnen voor bijvoorbeeld een bruiloft of receptie. Er is voldoende parkeerplek bij Pekelahof en ook nog helemaal gratis!

Op de kaart van Pekelahof vindt u een ruime keus aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Ook kunt u genieten van de grill-specialiteiten Deze kunt u a la carte bestellen of u kiest voor een van onze maandmenu’s. Grote groepen kunnen zich tegoed doen aan een van de buffetten of een van de gezellige ‘doe het zelf’ opties zoals steengrillen of gourmetten. Uiteraard woren hierbij de lekkerste bijgerechten en groenten geserveerd.

Ook aan uw kopje koffie wordt bij Pekelahof veel aandacht besteed. Enkel pure-koffie wordt geserveerd. Dit is een koffie van koffiebonen die volgens het Max Havelaar fair-trade principe zijn geproduceerd. De koffie is een mix van de beste koffie die door een panel van specialisten is verkozen tot de beste.

Van uw bruiloft tot uw kopje koffie; bij Pekelahof wordt overal evenveel zorg en aandacht in gestoken. Wij nodigen u van harte uit dit eens met uw Dinercheque te komen ervaren.

Contactgegevens:

Pekelahof
Raadhuislaan 109
9665 JC Oude Pekela
Telefoon: 
0597618444
Nationale Diner Cadeaukaart Oude Pekela Pekelahof

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Hoofdweg 67
9678 PH Westerlee
Telefoon: 
0597433082
Nationale Diner Cadeaukaart Westerlee Restaurant de Parelvisser
Adres: 
Hoofdweg 67
9678 PH Westerlee
Nationale Diner Cadeaukaart Westerlee Brasserie van het Landgoed
Adres: 
Winkelcentrum "De Helling" Helling 51
9665JW Oude Pekela
Telefoon: 
0597675566
Nationale Diner Cadeaukaart Oude Pekela Bakkerij Riedstra Oude Pekela