Della Casa

Maassluis (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Ristorante Della Casa brengt de echte Italiaanse keuken naar u toe, letterlijk want wij bezorgen ook thuis. Het heerlijke eten, het warme interieur en de gezellige bediening hoeven ook niet ver weg te zijn. U vindt ze allemaal in ons gezellige restaurant in Maassluis.

 

Met uw Dinercheque kunt u bij ons authentieke Italiaanse specialiteiten proberen maar ook gewoon genieten van een goede pizza of pasta. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit vele gerechten uit de Egyptische en Turkse keuken. Zo hebben we een uitgebreide keuze aan antipasti, waarna u kunt overgaan op zowel een heerlijke salade, pasta of pizza, maar ook op lekker gekruid vlees van de grill of spare-ribs om je vingers bij af te likken. Voor de kinderen zijn er speciale kindermenu’s zoals onze kinderpizza met verrasing of gevulde Italiaanse bol. Alles wordt uiteraard geserveerd tegen een zeer scherpe prijs.

 

De inrichting van Della Casa is mediterraans en eigentijds, wat een heel ongedwongen sfeer creëert. Ons personeel verwelkomt u altijd gastvrij en probeert al uw wensen te vervullen. Ook de gezelligheid van Italië hebben wij naar Maassluis gehaald!

 

Wanneer ook het weer een Italiaans tintje heeft gekregen kunt u bij ons plaatsnemen op ons ruime zonnige terras. De zon en een wijntje zorgen uiteraard voor een nog betere Italië-ervaring.

 

Wilt u echt Italiaans genieten zonder een lange reis te maken? Bezoek dan ristorante Della Casa in Maassluis. U kunt uw reis nog verder verkorten, door bij ons eten te bestellen. Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen in ons gezellige restaurant. Hopelijk neemt u dan uw Dinercheque met uw mee, waarmee uit eten gaan een nog groter feestje wordt. Namens ons hele team; tot snel!

Contactgegevens:

Della Casa
Keucheniusstraat 2
3144EN Maassluis
Telefoon: 
0105926991
Nationale Diner Cadeaukaart Maassluis Della Casa

Meer restaurants in de buurt

Brasserie 2012

Maassluis
A la carte
Adres: 
Markt 14
3142GG Maassluis
Telefoon: 
06-23920636
Nationale Diner Cadeaukaart Maassluis Brasserie 2012

Restaurant Alfa

Maassluis
A la carte, Afhalen and Grieks
Adres: 
Markt 17
3142GE Maassluis
Telefoon: 
010-5910901
Nationale Diner Cadeaukaart Maassluis Restaurant Alfa