De Zon Hotel & Restaurant by Flow

Ommen (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Houdt u van uitgebreid tafelen en culinaire verrassingen? Dan bent u aan het juiste adres bij Restaurant De Zon. Ons restaurant bevindt zich in het prachtige Ommen, direct aan de zuidelijke oever van de schilderachtige Vecht. Vanaf ons terras kunt u genieten van een adembenemend uitzicht over het kabbelende water. Dankzij windschermen, parasols en terrasverwarming, kunt u hier het hele jaar door comfortabel op het terras zitten. Kom en geniet van een gastronomische ervaring met lokale producten en een ongeëvenaarde service, alles in huis bereid. Vergeet niet om uw Dinerbon mee te nemen!

 

Bij De Zon wordt onze keuken geleid door chef-kok Gerard van Marle en zijn getalenteerde team. Gerard staat bekend om zijn passie voor lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Alles wat we serveren is met zorg geselecteerd uit het prachtige Vechtdal Met uw Dinerbon kunt u genieten van unieke gerechten, zoals coquilles met spek, witlof, truffel, oesterblad, hazelnootbeurre noisette en een romige Parmezaanse saus, allemaal perfect vergezeld van een glas uitstekende witte wijn uit Frankrijk.

 

Als u zich wilt laten verrassen door chef-kok Gerard van Marle, kunt u met uw Dinerbon kiezen voor het 'Menu Du Chef'. U heeft de keuze uit drie, vier of vijf gangen. Leun achterover en laat u volledig verwennen door ons enthousiaste bedienings- en keukenteam, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over de Vecht. Welkom bij Restaurant De Zon, waar lokale smaken samenkomen in een eigentijdse culinaire ervaring.

Contactgegevens:

De Zon Hotel & Restaurant by Flow
Voorbrug 1
7731BB Ommen
Telefoon: 
0529455550
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen De Zon Hotel & Restaurant by Flow

Meer restaurants in de buurt

VechtdalFood Catering

Ommen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Voorbrug 1
7731BB Ommen
Telefoon: 
0529455550
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen VechtdalFood Catering
Adres: 
Voorbrug 1
7731BB Ommen
Telefoon: 
0529455550
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Uncle Henry's Pub
Adres: 
Stationsweg 29
7731AX Ommen
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Landgoed het Laer